Review: Brooks Adrenaline GTS 23

door 27 aug, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Voor RunningPlus mocht ik de Brooks Adrenaline GTS 23 testen, zelf loop ik voornamelijk op barefoot schoenen, dus moest even wennen aan de zolen. In het begin leek het wel of ik op “wolken” liep, ik had namelijk l een tijdje niet meer op andere schoenen gelopen. Maar ik moet toch eerlijk zeggen dat het me erg meeviel. De hardloopschoen voelt goed en stabiel aan, vooral bij de wat snellere loopjes liep de schoen heerlijk.

De Brooks Adrenaline GTS 23

De Brooks Adrenaline GTS 23 is een fijne stabiele hardloopschoen die geschikt is voor zowel korte als lange afstanden. De hardloopschoen heeft de nieuwe DNA LOFT v2 tussenzool die zorgt voor een zachte en responsieve demping (betere vering). Ook heeft de hardloopschoen de nieuwe GuideRails technologie die overpronatie helpt te voorkomen.

De demping van de Brooks Adrenaline GTS 23 is zeer goed, in het begin leek het voor mij dus wel of ik op “wolken” liep, daar moest ik zeker even aan wennen.

De pasvorm van de Brooks Adrenaline GTS 23 is ruim en comfortabel. De schoen heeft een zachte binnenkant die de voet goed omsluit. Er is genoeg ruimte voor de tenen om in te bewegen, maar ook weer niet te veel om in te gaan schuiven.

Brooks Adrenaline GTS 23 Zijkant

Conclusie

De Brooks Adrenaline GTS 23 is een fijne en goede hardloopschoen voor hardlopers die op zoek zijn naar een stabiele en comfortabele schoen voor zowel korte als de lange afstanden. De schoen is geschikt voor hardlopers met een lichte tot matige overpronatie. De schoen heeft een fijne zachte demping die zich aan de loper aanpast. Op vakantie ook even getest voor de wat langere wandelingen en ook daar is de schoen een goede voor, de hardloopschoen zit heerlijk.

Specificaties

Voor meer informatie ga je naar www.brooks.com.

Tags: Brooks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!