Inschrijving Warandeloop is geopend

door 31 aug, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Warandeloop met Diane van Es

Vandaag is de inschrijving voor de 64 ste editie van de Warandeloop Tilburg, powered by Capi Europe, officieel geopend. Een inclusief 3 daags evenement dat plaatsvindt in het Stadsbos013, Oude Warande, van vrijdag 24 tot en met zondag 26 november.

Programma voor iedereen #heeltilburginbeweging

Niet alleen voor de officiële wedstrijden moet je bij de Warandeloop zijn. Ook alle basisscholen, het voortgezet onderwijs en hoger onderwijs wordt in beweging gebracht met verschillende onderdelen en wedstrijden. Dit jaar zal het voortgezet onderwijs zelfs een eigen onderdeel krijgen in het drukke Warandeloop programma.

Wegens succes mogen natuurlijk ook de allerkleinsten weer een stukje rennen op het parkoers van de Warandeloop en vergeten we onze trouwe gasten met een beperking niet.

De Warande by Night TiU Urban Run, terug op de vertrouwde vrijdagavond, wordt een fantastische funrun door de gebouwen en over het terrein van Tilburg University. De afsluiting met een spetterende afterparty ontbreekt uiteraard niet.

Warandeloop Tilburg ook Europees en wereldwijd een begrip

Al meer dan 60 jaar is de Warandeloop in Tilburg een belangrijk sportief evenement. Ook Europees en wereldwijd staat de Warandeloop op de kaart: de crosswedstrijden maken onderdeel uit van de Europese Cross Country Series. Het Silver Label dat World Athletics heeft toegekend aan de Warandeloop geeft atleten de mogelijkheid om door deelname World ranking punten te verdienen.

Meer informatie is te vinden op www.warandeloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 4

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met Tasa Jiya Die uitkomt op de 200 meter en Noah Baltus op de 1.500 meter. Ook staan Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt aan de start van de 400 meter horden. Bekijk je het schema via je telefoon?...

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Yanmar Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!