Inschrijving Warandeloop is geopend

door 31 aug, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Warandeloop met Diane van Es

Vandaag is de inschrijving voor de 64 ste editie van de Warandeloop Tilburg, powered by Capi Europe, officieel geopend. Een inclusief 3 daags evenement dat plaatsvindt in het Stadsbos013, Oude Warande, van vrijdag 24 tot en met zondag 26 november.

Programma voor iedereen #heeltilburginbeweging

Niet alleen voor de officiële wedstrijden moet je bij de Warandeloop zijn. Ook alle basisscholen, het voortgezet onderwijs en hoger onderwijs wordt in beweging gebracht met verschillende onderdelen en wedstrijden. Dit jaar zal het voortgezet onderwijs zelfs een eigen onderdeel krijgen in het drukke Warandeloop programma.

Wegens succes mogen natuurlijk ook de allerkleinsten weer een stukje rennen op het parkoers van de Warandeloop en vergeten we onze trouwe gasten met een beperking niet.

De Warande by Night TiU Urban Run, terug op de vertrouwde vrijdagavond, wordt een fantastische funrun door de gebouwen en over het terrein van Tilburg University. De afsluiting met een spetterende afterparty ontbreekt uiteraard niet.

Warandeloop Tilburg ook Europees en wereldwijd een begrip

Al meer dan 60 jaar is de Warandeloop in Tilburg een belangrijk sportief evenement. Ook Europees en wereldwijd staat de Warandeloop op de kaart: de crosswedstrijden maken onderdeel uit van de Europese Cross Country Series. Het Silver Label dat World Athletics heeft toegekend aan de Warandeloop geeft atleten de mogelijkheid om door deelname World ranking punten te verdienen.

Meer informatie is te vinden op www.warandeloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Almere City Run opent inschrijvingen voor 13e editie

Almere City Run opent inschrijvingen voor 13e editie

Op 16 juni 2024 wordt de Almere City Run voor de dertiende keer gehouden. Op het volle hernieuwde programma staan diverse afstanden voor alle type lopers en leeftijden. Zo staat de mooie natuur rondom het Weerwater weer in het middelpunt van de...

Zandvoort Circuit Run bereikt deelnemerslimiet

Zandvoort Circuit Run bereikt deelnemerslimiet

De belangstelling voor de Zandvoort Circuit Run is dit jaar enorm. Alle startnummers voor de 15e editie op zondag 24 maart zijn twee weken voor de sluiting van de inschrijving uitverkocht. Nooit eerder stonden er zoveel deelnemers aan de start van...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest