Lee Towers geeft het startschot bij jubileumeditie MS Motion

door 1 sep, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Op 10 september vindt MS Motion plaats op Park Vliegbasis Soesterberg. Het Nationaal MS Fonds vraagt tijdens dit hardloop- en wandelevenement voor het tiende jaar aandacht voor de ongeneeslijke ziekte Multiple Sclerose (MS). Tijdens deze XL-editie van MS Motion pakt de organisatie groots uit: zo geeft onder meer Lee Towers een optreden en lost hij het startschot voor de hardlopers en wandelaars van de 5 en 10 km loop.

1.000 deelnemers aan 10de jaargang van MS Motion

De organisatie pakt uit op het terrein van de voormalige vliegbasis. Naast Lee Towers, verzorgt DJ Miguel de muzikale omlijsting en feestelijke finish. Er zijn leuke activiteiten voor kinderen, er staan foodtrucks en de vele toeschouwers zorgen voor de sfeer. Slagwerkschool Midden Nederland is opgetrommeld om demo’s en workshops te geven. Aan de sponsorloop doen naar verwachting zo’n 1.000 deelnemers mee. Zij rennen, wandelen of doen mee met een rolstoel, rollator of handbike. Het belooft een fantastische dag te worden, waar emotie, prestatie en saamhorigheid hand in hand gaan.

Tussenstand, tot nu toe bijna € 80.000,-

Kirsten Oliemeulen, van team ‘A.C.F.P.R. Kicking MS it’s Ass, vindt het mooi om samen in actie te komen. “We wilden iets doen omdat mensen in onze directe omgeving getroffen zijn door MS. De betrokkenheid van mensen is groot en we zijn trots op alle steun.” Voor het team van Cratos Consulting is het een bewuste combinatie om sport met een goed doel te combineren. Jolande Huizinga: “De groene omgeving met de oude vliegbasis is een unieke locatie. Daarbij is het mooi om als bedrijf bij te dragen aan meer onderzoek naar MS.”

MS Motion steunt het LIMS-onderzoek

Deze jubileumeditie van MS Motion gaat de volledige opbrengst van de sponsorloop naar het LIMS-onderzoek. Het Amsterdam UMC startte in 2021 dit onderzoek naar Leefstijlinterventie voor mensen met MS. Hierin onderzoeken zij of het aanpassen van de leefstijl voor mensen met MS de impact van deze zenuwslopende ziekte op hun dagelijks functioneren kan verminderen.

Aanmelden kan nog steeds!

Kom op 10 september ook in beweging en doe mee met MS Motion. Meld u, individueel of in teamverband, aan voor de 5 of 10 km via: www.msmotion.nl. Ook als toeschouwer bent u van harte welkom om alle deelnemers aan te moedigen voor deze topprestatie!

Tags: MS Motion

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!