Lee Towers geeft het startschot bij jubileumeditie MS Motion

door 1 sep, 2023Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl

Op 10 september vindt MS Motion plaats op Park Vliegbasis Soesterberg. Het Nationaal MS Fonds vraagt tijdens dit hardloop- en wandelevenement voor het tiende jaar aandacht voor de ongeneeslijke ziekte Multiple Sclerose (MS). Tijdens deze XL-editie van MS Motion pakt de organisatie groots uit: zo geeft onder meer Lee Towers een optreden en lost hij het startschot voor de hardlopers en wandelaars van de 5 en 10 km loop.

1.000 deelnemers aan 10de jaargang van MS Motion

De organisatie pakt uit op het terrein van de voormalige vliegbasis. Naast Lee Towers, verzorgt DJ Miguel de muzikale omlijsting en feestelijke finish. Er zijn leuke activiteiten voor kinderen, er staan foodtrucks en de vele toeschouwers zorgen voor de sfeer. Slagwerkschool Midden Nederland is opgetrommeld om demo’s en workshops te geven. Aan de sponsorloop doen naar verwachting zo’n 1.000 deelnemers mee. Zij rennen, wandelen of doen mee met een rolstoel, rollator of handbike. Het belooft een fantastische dag te worden, waar emotie, prestatie en saamhorigheid hand in hand gaan.

Tussenstand, tot nu toe bijna € 80.000,-

Kirsten Oliemeulen, van team ‘A.C.F.P.R. Kicking MS it’s Ass, vindt het mooi om samen in actie te komen. “We wilden iets doen omdat mensen in onze directe omgeving getroffen zijn door MS. De betrokkenheid van mensen is groot en we zijn trots op alle steun.” Voor het team van Cratos Consulting is het een bewuste combinatie om sport met een goed doel te combineren. Jolande Huizinga: “De groene omgeving met de oude vliegbasis is een unieke locatie. Daarbij is het mooi om als bedrijf bij te dragen aan meer onderzoek naar MS.”

MS Motion steunt het LIMS-onderzoek

Deze jubileumeditie van MS Motion gaat de volledige opbrengst van de sponsorloop naar het LIMS-onderzoek. Het Amsterdam UMC startte in 2021 dit onderzoek naar Leefstijlinterventie voor mensen met MS. Hierin onderzoeken zij of het aanpassen van de leefstijl voor mensen met MS de impact van deze zenuwslopende ziekte op hun dagelijks functioneren kan verminderen.

Aanmelden kan nog steeds!

Kom op 10 september ook in beweging en doe mee met MS Motion. Meld u, individueel of in teamverband, aan voor de 5 of 10 km via: www.msmotion.nl. Ook als toeschouwer bent u van harte welkom om alle deelnemers aan te moedigen voor deze topprestatie!

Tags: MS Motion

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest