Podcast De Pacer: Vallen, opstaan en de lessen van een gouden WK

door 1 sep, 2023Podcasts0 Reacties

Runningdirect.nl

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over de succesvolste WK atletiek ooit voor Nederland

De WK Boedapest werden de succesvolste ooit voor Nederland. En er gebeurde teveel om op te noemen: van de bizarre valpartijen van Sifan Hassan en Femke Bol tot hun races waarmee ze wel op het podium eindigden. Wij gaan deze ochtend uitgebreid in op de bijzonderste momenten en proberen steeds te bepalen: wat kan de normale hardlopende sterveling hiervan leren?

Over de lastige laatste honderd meter. Vallen en weer opstaan. Op jouw taken blijven letten. Een duidelijk raceplan hebben. Nadenken over de indeling. Emoties parkeren en weer opladen. De prestaties van Anouk Vetter, Niels Laros, Lieke Klaver, Abdi Nageeye en de estafetteteams komen natuurlijk ook langs. Oh ja: en Pim had van Eric de opdracht gekregen in Boedapest Sha’Carri Richardson te spreken. En zo geschiedde.

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Podcast De Pacer: Periodiseren, IJsland en gps versus afstand versus gevoel

Podcast De Pacer: Het marathongezinnetje

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij met de ouders van Pim. Zo’n 31 jaar geleden stonden zij aan de basis van De Pacer. En...

Pin It on Pinterest