Behaal je gezondheids- en sportdoelen met de nieuwe Venu 3 Health smartwatches van Garmin

door 2 sep, 2023Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2024Select 2024

Garmin lanceert vandaag de Venu® 3 en de Venu 3S health smartwatches, ontworpen om jouw gezondheids- en sportdoelen te behalen. Met geavanceerde sportinzichten, een prachtig AMOLED display en een indrukwekkende batterijduur is de Venu 3 serie gemaakt om gebruikers een beter beeld te geven van hun algemene gezondheid. Nieuw zijn de functies speciaal voor rolstoelgebruikers, met specifieke rolstoelworkouts en het bijhouden van pushes per dag.

Blijf nog beter verbonden met een ingebouwde speaker en microfoon, waardoor je telefoongesprekken direct vanaf je pols kan voeren of berichtjes kan beantwoorden (indien verbonden met een geschikte Apple® of Android™ smartphone). Beschikbaar in twee formaten en zo comfortabel dat je hem dag en nacht kunt dragen, de Venu 3 kan tot wel 14 dagen op één accuduur in de smartwatch modus. Omdat je de watch in de nacht niet hoeft op te laden kun je deze 24/7 dragen en krijg je een goed inzicht in tal van interessante data zoals je stressniveau, Body Battery™ en slaapscore. Nieuw bij de Venu 3 is geavanceerde gepersonaliseerde slaap coaching en het detecteren van dutjes. 

Kijk hier hoe de Venu 3 serie helpt om je dagelijkse gezondheids- en sportdoelen te behalen.

Garmin Venu 3

“Of je nu focust op bewust ontspannen, lekker sporten, beter slapen of die ene PR verbeteren, de Venu 3 kan je helpen dat doel te bereiken. De Venu 3 zit boordevol nieuwe functies die zorgen voor nog meer gepersonaliseerde data, zodat jij beter dan ooit begrijpt wat er in je lichaam gebeurt “– Bart Zijderlaan – Marketing communicatie manager Garmin Nederland.

Garmin Venu 3

Nieuw op de Venu 3: 

 • Slaap coach: Ontvang elke ochtend je slaapscore en coaching hoeveel slaap is aangeraden voor jouw optimale gezondheid. De Venu 3 meet verschillende slaapstadia, dutjes en andere data zoals Pulse Ox1 en hartslagvariabiliteit (HRV) status. 
 • Morning report: Ontvang elke ochtend een overzicht van je slaap, herstel HRV status en nog veel meer. Je kunt het report aanpassen naar jouw wensen. 
 • Dutjes detectie: Meet niet alleen in de nacht je slaap, maar registereer ook je dutjes en zie hoe je lichaam hiervan profiteert. Je krijgt zelfs advies over de ideale lengte van jouw dutje. 
 • Body Battery verbeteringen:  Hou gedurende de hele dag je energieniveau bij en zie wanneer je even gas terug moet nemen om het meeste uit je dag te halen. Je ontvangt veel details welke invloed je slaap, dutjes, dagelijkse activiteiten en verhoogde stress hebben op je energieniveau2
 • Rolstoel modus: Hou je dagelijkse pushes bij en ontvang rolstoel-bewegingsmeldingen en andere rolstoel specifieke sport-apps en workouts. We hebben veel van onze algoritmes opnieuw bekeken en zodanig aangepast dat ze belangrijke inzichten geven aan rolstoelgebruikers. 
 • Workout voordeel en hersteltijd: Begrijp beter hoe je lichaam reageert op een training en hoelang je moet herstellen voor je volgende training   
 • Intervaltraining: Creëer een intervaltraining voor hardlopen of fietsen direct op je watch. 
 • Meditatie: Volg gesproken meditatie instructies die je helpen stress en onrust te verminderen. Start diverse meditatie-sessies met audiovisuele begeleiding vanaf je pols. Je hoort niet alleen het omslaan van de branding of het ruisen van bladeren, je ziet het ook op je watch. 
 • Ingebouwde speaker en microfoon: Bel direct vanaf je watch (indien verbonden met een smartphone) of gebruik je voice assistent. Met een gekoppelde Android smartphone kun je ook foto’s op je watch zien en op berichtjes reageren vanaf je watch. 
 • Aanpasbare lettergrootte: Kies tussen een groot of klein lettertype voor je berichten en workout data.
Garmin Venu 3

Gezond leven

Met uitgebreide gezondheid en welzijnsstatistieken is de Venu 3 de perfecte smartwatch voor iedereen die gezond door het leven wil gaan. Met een dagenlange batterijduur hoef je de watch niet tijdens de nacht op te laden en heb je 24/7 inzicht in belangrijke gezondheidsstatistieken. De Venu 3 meet je hartslag2, Pulse Ox, stress en body battery levels. Terwijl je slaapt meet de Venu 3 je hartslag variabiliteit, zodat je beter inzicht krijgt in je algehele gezondheid. Je ontvangt inzicht en tips om beter te slapen, hoelang het ideale dutje is en hoe je de effecten van een jetlag kan beperken.

Lekker bewegen

Met meer dan 30 ingebouwde sportapps kan ook de sportieveling goed uit de voeten met de Venu 3. Of je nu gaat wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen of je wilt sporten in je rolstoel, de Venu 3 heeft talloze sport specifieke functies. De watch heeft zelfs voorgeladen geanimeerde workouts zoals krachttraining, HIIT, pilates en yoga aan boord. Daarnaast kun je je eigen workout creëren met meer dan 1600 verschillende oefeningen in de Garmin Connect™ app.  

Blijf connected 

Het leven is druk en daarom helpt de Venu 3 je een handje. Je kunt niet alleen direct bellen vanaf je pols, maar je ontvangt ook e-mails, berichtjes en alerts van je smartphone. Veiligheids- en trackingfuncties zorgen ervoor dat je met een gerust gevoel op pad kunt. Als de watch een ongeluk detecteert dan stuurt de watch automatisch een bericht naar je naasten met je exacte locatie3. Ook kun je handmatig een hulpbericht versturen3 via de Assistence functie, wanneer je je bijvoorbeelt onveilig voelt.  

Dankzij contactloos betalen met Garmin Pay kun je ook betalen zonder betaalpasje en kun je bovendien makkelijk inchecken in het OV4. Daarnaast kun je jouw favoriete playlist downloaden en afspelen via Spotify®, Amazon Music en Deezer (abonnement nodig) zodat je ook zonder telefoon in de buurt muziek kunt luisteren. Ook kun je apps, watch faces en nog veel meer downloaden van de Connect IQ™ store.

Garmin Venu 3

Met een lichtgewicht, roestvrijstalen rand en siliconen band, de Venu 3 is beschikbaar in whitestone/zilver en zwart/slate. De Venu 3S is verkrijgbaar in pebble gray/ slate, sage green/silver, French gray/ soft gold, dust rose/soft gold en ivory/ soft gold.  

De Venu 3 is per direct verkrijgbaar met een verkoopadviesprijs van € 499,99.


 1. Dit is geen medisch apparaat en niet bedoeld voor diognose of het monitoren van een medische aandoening. Bekijk Garmin.com/ataccuracy
 2. Activity tracking accuracy.
 3. Indien gekoppeld met een geschikte smartphone; bekijk Garmin.com/ble. Voor benodigdheden en limitaties van veiligheids en trackingfuncties bekijk Garmin.com/safety
 4. Bekijk welke banken ondersteund worden in Nederland
Tags: Garmin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Over 3 weken is alweer de 48e editie van de CPC Loop in Den Haag. Voor deze editie is de eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!