Behaal sportieve doelen met de journal Run your story van blogger Japke Janneke

door 5 sep, 2023Hardloopboeken0 Reacties

Select 2024Select 2024

Dé planner om meer plezier te halen uit je actieve levensstijl

Content creator en influencer Japke Janneke Sybesma, met ruim 110k volgers op Instagram, helpt om sportieve doelen te behalen. In deze planner kun je alle fysieke prestaties, én mentale ervaringen tijdens een training bijhouden. Ook als je van nature niet sportief bent ingesteld, maar wel meer wilt bewegen en motivatie nodig hebt, kun je met deze planner goed aan de slag gaan. Run your story is vanaf nu verkrijgbaar.

Waarom deze planner?

  • Plannen van je doel geeft houvast, structuur en motivatie
  • Jezelf leren vergelijken met jezelf
  • Focus op de weg er naar toe in plaats van op het einddoel

Met aandacht voor ontspanning en voeding, praktische tips en motiverende uitspraken helpt Japke om meer plezier te halen uit je training en de weg naar de gestelde doelen.

Over Japke

Japke Janneke Sybesma (1991) is dagelijks te vinden in de bossen, het strand of de duinen voor haar hardloopronde of om te wielrennen. Ze besteedt veel aandacht aan haar ontspanning, voeding en persoonlijke verzorging. Sinds november 2021 is Japke moeder en deelt ze graag met haar vele volgers hoe zij haar actieve levensstijl en een gezin combineert.

“Al van jongs af aan heb ik een passie voor schrijven. Toen ik een klein meisje was, bedacht ik verhaaltjes en gedichtjes en schreef dit in notitieboekjes. Die passie is nooit verloren gegaan. Ik heb Nederlandse Taal en Cultuur gestudeerd in Groningen en wist zeker dat ik hierin verder wilde. Echter heb ik uiteindelijk toch de switch gemaakt en een Bachelor en Master in de Orthopedagogiek behaald.

Na vier jaar werken als Orthopedagoog kwam ik erachter dat ik hier niet de voldoening uit kon halen die ik zocht. Ondertussen was ik begonnen met bloggen en deelde ik veel over mijn sportieve activiteiten op Instagram. Ik trainde voor meerdere hele en halve marathons over de hele wereld en daagde mezelf uit met toffe fietsritten. Steeds vaker mocht ik samenwerken met mooie merken en werd het serieuzer. Op een gegeven moment kon ik de switch maken om fulltime als influencer, blogger en content creator te gaan werken.

Zowel op mijn Instagram als op deze blog geef ik een kijkje in mijn leven als hardloper, wielrenner, moeder en zelfstandig ondernemer.”

Klik hier voor het Instagram profiel van Japke Janneke en bekijk haar website: www.japkejanneke.nl.

Koop Run your story hier voor maar € 21,99.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Ik háát hardlopen!…dacht ik

Ik háát hardlopen!…dacht ik

Na een aantal jaren blogs geschreven te hebben, begon ik ruim twee jaar geleden met het schrijven van een boek; iets dat ik al heel lang wilde. Hoewel verschillende ideeën voor thrillers en romans de revue passeerden, bleek mijn eerste boek toch...

5 gezonde hardloopboeken voor na de feestdagen

5 gezonde hardloopboeken voor na de feestdagen

Na de feestdagen zoals Sinterklaas, de Kerstdagen en oud en nieuw, is het tijd voor de goede voornemens. Na deze dagen wordt het weer tijd om extra goed op je voeding te letten en weer heerlijk "gezond" hard te gaan lopen. Hieronder hebben wij 5...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!