Inschrijving voor feestelijke Stadspark Nightrun Groningen geopend

door 6 sep, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Stadspark Nightrun Groningen

De inschrijvingen voor de tweede editie van de Stadspark Nightrun Groningen zijn geopend. Het evenement dat voorheen werd georganiseerd op Groningen Airport Eelde is opgenomen in de winterprogrammering van de Gemeente Groningen. De feestelijke avondloop staat gepland op vrijdagavond 15 december 2023.

Half december is het Stadspark de basis van een indrukwekkende nightrun vol verrassende acts, leuke muziek en spectaculaire lichtanimaties. De loop is op vrijdagavond en daarbij de ideale gelegenheid om samen met vrienden, familie en collega’s voor de kerstvakantie nog een keer samen te bewegen tijdens deze bijzondere nightrun.

Parcours

Er zijn twee routes uitgestippeld voor de lopers. De korte route is ongeveer zes kilometer en de langere route ongeveer tien kilometer. De lopers mogen op de dag zelf kiezen welke route ze willen lopen. Er is bij de Stadspark Nightrun geen tijdsregistratie, het belangrijkste is lol maken en genieten.

De lopers mogen uiteraard hun steentje bijdragen aan de sfeervolle verlichting door een bijzondere outfit aan te trekken. Het eerste attribuut krijgen ze cadeau bij hun inschrijving. Alle deelnemers krijgen een headlight ter waarde van €15,- euro.

Samen met de Gemeente Groningen wil de organisatie een spetterende tweede editie van de Stadspark Nightrun neerzetten.

Inschrijven

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven via de website: https://www.stadsparknightrun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 4

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met Tasa Jiya Die uitkomt op de 200 meter en Noah Baltus op de 1.500 meter. Ook staan Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt aan de start van de 400 meter horden. Bekijk je het schema via je telefoon?...

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Yanmar Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!