Inschrijving voor feestelijke Stadspark Nightrun Groningen geopend

door 6 sep, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Stadspark Nightrun Groningen

De inschrijvingen voor de tweede editie van de Stadspark Nightrun Groningen zijn geopend. Het evenement dat voorheen werd georganiseerd op Groningen Airport Eelde is opgenomen in de winterprogrammering van de Gemeente Groningen. De feestelijke avondloop staat gepland op vrijdagavond 15 december 2023.

Half december is het Stadspark de basis van een indrukwekkende nightrun vol verrassende acts, leuke muziek en spectaculaire lichtanimaties. De loop is op vrijdagavond en daarbij de ideale gelegenheid om samen met vrienden, familie en collega’s voor de kerstvakantie nog een keer samen te bewegen tijdens deze bijzondere nightrun.

Parcours

Er zijn twee routes uitgestippeld voor de lopers. De korte route is ongeveer zes kilometer en de langere route ongeveer tien kilometer. De lopers mogen op de dag zelf kiezen welke route ze willen lopen. Er is bij de Stadspark Nightrun geen tijdsregistratie, het belangrijkste is lol maken en genieten.

De lopers mogen uiteraard hun steentje bijdragen aan de sfeervolle verlichting door een bijzondere outfit aan te trekken. Het eerste attribuut krijgen ze cadeau bij hun inschrijving. Alle deelnemers krijgen een headlight ter waarde van €15,- euro.

Samen met de Gemeente Groningen wil de organisatie een spetterende tweede editie van de Stadspark Nightrun neerzetten.

Inschrijven

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven via de website: https://www.stadsparknightrun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest