Inschrijving Groet uit Schoorl Run 2024 is geopend

door 7 sep, 2023Evenementen1 reactie

Select 2024Select 2024
Groet uit Schoorl Run

Hardloopliefhebbers uit alle hoeken van het land kunnen vanaf nu weer een startbewijs bemachtigen voor de Groet uit Schoorl Run. Op zondag 11 februari 2024 trekken 10.000 hardlopers weer naar de Noord-Hollandse badplaats voor de 44e editie. De populariteit van het evenement is te danken aan zijn prachtige, maar snelle parcours door het schitterende bos- en duingebied van het Staatsbosbeheer. Inschrijven kan via www.groetuitschoorlrun.nl of de Le Champion app.

Het grootste onderdeel van de Groet uit Schoorl Run is de Mizuno 10 km. Deze afstand is perfect voor de beginnende hardloper, maar ook geliefd bij de doorgewinterde hardloper, die zijn of haar persoonlijke record wil verbeteren. Voor wie geen genoeg krijgt van de prachtige omgeving rondom Schoorl staat er een halve marathon (21,1 km) en 30 kilometer op het programma.

Voor al het aanstormend hardlooptalent tussen de 4 en 13 jaar wordt er een Kids Run georganiseerd. Deze wedstrijd kent een route van 1.200 meter en loopt door het Duinstreekgebied van Schoorl. Alle prestaties worden beloond met een unieke medaille! 

Lopen door en voor de Schoorlse Duinen

Tijdens de 44e editie is het goede doel van de Groet uit Schoorl Run het Staatsbosbeheer. Staatsbosbeheer is verantwoordelijk voor het beschermen, beleven en benutten van deze natuur. Deelnemers kunnen bij hun online inschrijving een vrijwillige bijdrage doen om het duurzame onderhoud van de Schoorlse Duinen te steunen. Zo kunnen ook de toekomstige generaties genieten van dit prachtige gebied.

NK 10 km

Net als afgelopen editie zal tijdens de Mizuno 10 km het Nederlands Kampioenschap 10 km plaatsvinden. Een titel die iedere hardloper graag aan zijn of haar palmares toevoegt. Vorige editie werden tal van persoonlijke records verbroken, met als hoogtepunt het aanscherpen van het Nederlands record bij de dames door Dianne van Es in een waanzinnige tijd van 30.29. Zal het Nederlandse topveld in 2024 weer zorgen voor een recordregen?

Inschrijven

Inschrijven voor de Groet uit Schoorl Run is vanaf nu mogelijk via www.groetuitschoorlrun.nl of de Le Champion app. 

1 Reactie

  1. Said Abduu

    10km

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

Op zondag 22 september vindt, als onderdeel van de NN Dam tot Damloop, voor de jongste atleten de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam-Noord en Zaandam plaats. TintelTuin kinderopvang heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan dit specifieke...

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!