Zomer Marathon Leeuwarden verplaatst van 29 juni 2024 naar zaterdag 13 juli 2024

door 7 sep, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Eerder melden we al dat de inschrijving van de tweede Zomer Marathon Leeuwarden was geopend voor 29 juni. Echter heeft de organisatie van de Zomer Marathon besloten om het te verplaatsen naar 13 juli. Onderstaande punten blijven natuurlijk wel van kracht, zo zijn jullie weer op de hoogte.

Na een succesvolle en uitverkochte editie in 2023 komt de Zomer Marathon Leeuwarden terug op zaterdag 13juli 2024 met nieuwe startlocaties. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Afstanden

Zaterdag 29 juni 2024 organiseert Valk Event Productions in samenwerking met de sportvereniging Friesland de 2e Zomer Marathon Leeuwarden vanaf de Harlingertrekweg in Leeuwarden. Een nieuw uniek evenement in het noorden met in totaal 5 startlocaties. Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden:

  • 1,5 kilometer (kidsrun)
  • 5 km
  • 7,5 km
  • 10 km
  • 15 km
  • 21.1 km (halve Marathon)
  • 42,196 km (hele Marathon)

Verbeter punten

Na de editie in juli 2023 zijn er een aantal verbeterpunten naar voren gekomen, hieraan wordt inmiddels gewerkt om de editie van 2024 tot een groot succes te brengen en iedere deelnemer tegemoet te komen. Zo wordt onder andere de het parcours exact opgemeten met de fiets en is er gezellige muziek op het parcours. Ook wordt de finishlocatie leuk aangekleed met een podium en kraampjes met wat te eten en te drinken.

Inschrijven

Inschrijven voor de verschillende afstanden is vanaf nu mogelijk, de inschrijf kosten zijn vanaf €10,00 euro. Deelnemers aan de kidsrun mogen bij deze editie gratis meedoen. Voor dit inschrijfgeld krijgt iedere deelnemer een unieke herinnering aan het evenement, digitale tijdwaarneming, label voor de tassenafgifte, verzorgingsposten/rustplaatsen en entertainment op het parcours en de welbekende eindverzorging van de sportvereniging Friesland bij de finish. Er is géén na-inschrijving bij dit evenement.

Voor dit evenement geldt een limiet van 1.750 deelnemers verdeeld over de diverse afstanden. Per afstand geldt een limiet in verband met de ruimte op de startlocaties. De startbewijzen worden 2 weken voor aanvang van het evenement per post toegestuurd inclusief spelden en deelnemers informatie.

Schrijf je hier direct in.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest