Inschrijving jubileumeditie Plantsoenloop Groningen is geopend

door 13 sep, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Plantsoenloop Groningen

Vanaf vandaag is de inschrijving voor de Plantsoenloop geopend. Hardloopfanaten kunnen zich opmaken voor de oudste loop van Groningen op zaterdag 4 november. Het is dit jaar een jubileumeditie van de traditionele loop door het Noorderplantsoen. Het is dit jaar de 65e editie van de hardloopklassieker.

Uiteraard vormt het Noorderplantsoen wederom het groene decor van deze sfeervolle loop. Deelnemers genieten van een prachtige omgeving tijdens de Plantsoenloop. Het parcours bestaat uit een route van 4 kilometer. Deelnemers die opgaan voor de 8 kilometer lopen dit rondje twee keer.

Kids Runs

De Plantsoenloop is een ware familie-activiteit. Zo kunnen ook kinderen deelnemen aan dit evenement. Voor de jongste hardlopers zijn er Kids Runs van 1, 2 en 4 kilometer. Lopers van 12 jaar en ouder mogen deelnemen aan de Plantsoenlopen van 4 en 8 kilometer. 

4 november belooft een dag vol sportiviteit, gezelligheid en plezier te worden in het Noorderplantsoen. De inschrijving voor dit hardloopfeest is vanaf vandaag geopend. Inschrijven kan via: www.plantsoenloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 4

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met Tasa Jiya Die uitkomt op de 200 meter en Noah Baltus op de 1.500 meter. Ook staan Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt aan de start van de 400 meter horden. Bekijk je het schema via je telefoon?...

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Yanmar Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!