Inschrijving Montferland Run is geopend

door 16 sep, 2023Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl
Montferland Run

De inschrijving voor de 25 e editie van Pfixx Solar Montferland Run is geopend. De 15 kilometer lange wegwedstrijd vindt plaats op zondag 3 december. De start en finish zijn in het centrum van het pittoreske ’s-Heerenberg, nabij kasteel Huis Bergh.

Het parcours door de fraaie bosrijke omgeving van het Montferland in de provincie Gelderland voert de lopers door de dorpjes Stokkum, Beek en Zeddam en gaat onderweg over enkele uitdagende klimmetjes.

De Pfixx Solar Montferland Run wordt jaarlijks enthousiast beleefd door ruim 4000 hardlopers en vele toeschouwers. Onder de deelnemers gaan jaarlijks absolute wereldtoppers van start, zoals in het verleden de loopfenomenen Haile Gebrselassie, Kenenisa Bekele, Paula Radcliffe en Sifan Hassan.

Naast de 15 km kan er dit jaar weer gekozen worden voor de 7,5 kilometer Kab Midi Run, deze loop kent een recreatief karakter, waarbij plezier in het hardlopen voorop staat.

Inschrijving is uitsluitend mogelijk tot 12 november of totdat de limiet van het maximaal aantal
inschrijvers is bereikt.

In de voorgaande edities was de belangstelling zo groot, dat voor de sluitingsdatum de startnummers al waren uitverkocht. Wie wil starten moet er dan ook op tijd bij zijn. Speciaal voor de 25 e editie is er een unieke T-shirt ontworpen, dit functionele hardloopshirt is alleen bij de voorinschrijving te bestellen.

Voor de jeugdige hardlopers (6 t/m 14 jaar) zijn er de Jeugdlopen. Er wordt gelopen over een afstand van 1 kilometer en in 5 leeftijdscategorieën. Inschrijven kan vanaf 15 oktober en sluit op 12 november. Voor deze afstand is na-inschrijving op 3 december wel mogelijk.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.montferlandrun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest