Inschrijving Montferland Run is geopend

door 16 sep, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Montferland Run

De inschrijving voor de 25 e editie van Pfixx Solar Montferland Run is geopend. De 15 kilometer lange wegwedstrijd vindt plaats op zondag 3 december. De start en finish zijn in het centrum van het pittoreske ’s-Heerenberg, nabij kasteel Huis Bergh.

Het parcours door de fraaie bosrijke omgeving van het Montferland in de provincie Gelderland voert de lopers door de dorpjes Stokkum, Beek en Zeddam en gaat onderweg over enkele uitdagende klimmetjes.

De Pfixx Solar Montferland Run wordt jaarlijks enthousiast beleefd door ruim 4000 hardlopers en vele toeschouwers. Onder de deelnemers gaan jaarlijks absolute wereldtoppers van start, zoals in het verleden de loopfenomenen Haile Gebrselassie, Kenenisa Bekele, Paula Radcliffe en Sifan Hassan.

Naast de 15 km kan er dit jaar weer gekozen worden voor de 7,5 kilometer Kab Midi Run, deze loop kent een recreatief karakter, waarbij plezier in het hardlopen voorop staat.

Inschrijving is uitsluitend mogelijk tot 12 november of totdat de limiet van het maximaal aantal
inschrijvers is bereikt.

In de voorgaande edities was de belangstelling zo groot, dat voor de sluitingsdatum de startnummers al waren uitverkocht. Wie wil starten moet er dan ook op tijd bij zijn. Speciaal voor de 25 e editie is er een unieke T-shirt ontworpen, dit functionele hardloopshirt is alleen bij de voorinschrijving te bestellen.

Voor de jeugdige hardlopers (6 t/m 14 jaar) zijn er de Jeugdlopen. Er wordt gelopen over een afstand van 1 kilometer en in 5 leeftijdscategorieën. Inschrijven kan vanaf 15 oktober en sluit op 12 november. Voor deze afstand is na-inschrijving op 3 december wel mogelijk.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.montferlandrun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Almere City Run opent inschrijvingen voor 13e editie

Almere City Run opent inschrijvingen voor 13e editie

Op 16 juni 2024 wordt de Almere City Run voor de dertiende keer gehouden. Op het volle hernieuwde programma staan diverse afstanden voor alle type lopers en leeftijden. Zo staat de mooie natuur rondom het Weerwater weer in het middelpunt van de...

Zandvoort Circuit Run bereikt deelnemerslimiet

Zandvoort Circuit Run bereikt deelnemerslimiet

De belangstelling voor de Zandvoort Circuit Run is dit jaar enorm. Alle startnummers voor de 15e editie op zondag 24 maart zijn twee weken voor de sluiting van de inschrijving uitverkocht. Nooit eerder stonden er zoveel deelnemers aan de start van...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest