De Urban Trail Series is klaar om van start te gaan

door 17 sep, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Series

De KLM Urban Trail Series maakt zich op voor een spectaculaire terugkeer in het najaar. Hardloopliefhebbers kunnen de hardloopschoenen weer uit de kast halen, want dit is een unieke kans om Nederlandse steden op een geheel nieuwe manier te ontdekken. Het eerste startschot wordt over ongeveer een maand in Almere gegeven. 

Wat kun je verwachten?

De KLM Urban Trail Series is een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop, waarbij het niet gaat om wie het snelste over de finishlijn is. Voorop staat gezelligheid en het ontdekken van een (nieuwe) stad. Het parcours brengt deelnemers door gebouwen heen, waar ze normaal gesproken misschien niet zouden komen. Denk daarbij aan musea, bioscopen, kerken, theaters en nog veel meer bijzondere locaties. Deelnemers kunnen kiezen uit een korte route van 5 à 6 kilometer of een lange route van 10 à 12 kilometer. Zo kan iedereen deel uit maken van de leuke ontdekkingstocht, ongeacht het loopniveau of de leeftijd. 

In het najaar loopt de KLM Urban Trail door zes verschillende steden door Nederland. 

  • KLM Urban Trail Almere – 22 oktober, de eerste editie!
  • KLM Urban Trail Delft – 29 oktober
  • KLM Urban Trail Haarlem – 5 november
  • KLM Urban Trail Arnhem – 19 november
  • KLM Urban Trail Leiden – 3 december, de eerste editie!
  • KLM Urban Trail Eindhoven – 17 december

Nieuwe edities: Almere en Leiden

De KLM Urban Trail Almere en de KLM Urban Trail Leiden zijn twee nieuwe steden die dit jaar zijn toegevoegd aan de kalender. Van moderne architectuur tot oude straten, beide steden versterken het concept van de KLM Urban Trail Series. Het is voor iedereen de ideale kans om Almere en Leiden te verkennen op een leuke en sportieve manier. 

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland. 

Plezier maken staat bij de KLM Urban Trail Series voorop. Schrijf je in voor één evenement of ga de uitdaging aan en ren mee in meerdere steden. Houd vooral de websites en de social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en als eerste het parcours te weten! Kijk op www.urbantrailseries.nl om je in te schrijven.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Met nog zo’n anderhalve week te gaan voordat op zondag 21 april Enschede Marathon van start gaat, kan de organisatie nu al spreken van een recordaantal inschrijvingen. Per vandaag is de Mazars halve marathon zelfs uitverkocht. “En voor de andere...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest