ASICS lanceert Women’s NAGINO™ Autumn/Winter collectie

door 18 sep, 2023Kleding en schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

ASICS lanceert de NAGINO Autumn/Winter collectie. Deze apparel collectie is ontworpen door en voor vrouwen en speciaal ontwikkeld om vrouwen te ondersteunen bij het (terug)vinden van hun innerlijke rust. Ieder item is speciaal ontworpen om elke vrouw comfortabel en ongestoord te laten bewegen. De zachte kleuren zijn geïnspireerd op de kleuren van de zonsondergang en de functionele eigenschappen gecombineerd met zachte materiaal zorgen voor een comfortabel gevoel.

Nieuwe innovaties

De items van deze gloednieuwe Autumn/Winter collectie kunnen worden gecombineerd en in laagjes worden gedragen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Een onmisbaar item uit de NAGINO AW collectie is bijvoorbeeld het NAGINO™ Unpackable Run Jacket. Deze is gemaakt van een stevige stof aan de binnenkant voor meer warmte en heeft gestanst materiaal aan de zij- en achterkant voor een easy-fit. Het jack is verstelbaar door de tailleband en makkelijk op te bergen in de borstzak.

Bij elke sportoutfit hoort natuurlijk een passende sportschoen, de collectie is dan ook volledig voorzien van bijpassende paren. Onder andere de GEL-NIMBUS™ 25 is ontworpen in de NAGINO Autumn/Winter kleuren. Deze schoen biedt jou door de maximale demping alle comfort tijdens grotere afstanden. Daarnaast zorgt de vernieuwde constructie van het bovenwerk en de kraag voor een ongeëvenaarde comfortabele pasvorm.

De ASICS NAGINO Autumn/Winter collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. RunningDirect.nl en Bol.co.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running, expert in prestatiegerichte hardloopschoenen, lanceert vandaag de nieuwe Glycerin 21. Deze bijgewerkte versie van de succesvolle Glycerin schoen is een flexibele hardloopschoen die maximaal comfort biedt voor alledaagse lopers....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest