ASICS lanceert Women’s NAGINO™ Autumn/Winter collectie

door 18 sep, 2023Kleding en schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

ASICS lanceert de NAGINO Autumn/Winter collectie. Deze apparel collectie is ontworpen door en voor vrouwen en speciaal ontwikkeld om vrouwen te ondersteunen bij het (terug)vinden van hun innerlijke rust. Ieder item is speciaal ontworpen om elke vrouw comfortabel en ongestoord te laten bewegen. De zachte kleuren zijn geïnspireerd op de kleuren van de zonsondergang en de functionele eigenschappen gecombineerd met zachte materiaal zorgen voor een comfortabel gevoel.

Nieuwe innovaties

De items van deze gloednieuwe Autumn/Winter collectie kunnen worden gecombineerd en in laagjes worden gedragen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Een onmisbaar item uit de NAGINO AW collectie is bijvoorbeeld het NAGINO™ Unpackable Run Jacket. Deze is gemaakt van een stevige stof aan de binnenkant voor meer warmte en heeft gestanst materiaal aan de zij- en achterkant voor een easy-fit. Het jack is verstelbaar door de tailleband en makkelijk op te bergen in de borstzak.

Bij elke sportoutfit hoort natuurlijk een passende sportschoen, de collectie is dan ook volledig voorzien van bijpassende paren. Onder andere de GEL-NIMBUS™ 25 is ontworpen in de NAGINO Autumn/Winter kleuren. Deze schoen biedt jou door de maximale demping alle comfort tijdens grotere afstanden. Daarnaast zorgt de vernieuwde constructie van het bovenwerk en de kraag voor een ongeëvenaarde comfortabele pasvorm.

De ASICS NAGINO Autumn/Winter collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. RunningDirect.nl en Bol.co.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

ASICS lanceert de SUPERBLAST™ 2 schoen, de nieuwste toevoeging aan de categorie bouncy, energieke performance hardloopschoenen van het merk. De nieuwste release van de super trainer serie bevat nu een responsieve en comfortabele FF TURBO™...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!