Podcast De Pacer: Periodiseren, IJsland en gps versus afstand versus gevoel

door 19 sep, 2023Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het samen met Guido Hartensveld en Michel Butter over periodiseren.

We gaan het hebben over periodiseren. Met Guido Hartensveld en Michel Butter proberen we antwoorden te geven op vragen als: hoe deel je als loper een jaar in om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de wedstrijddag, hoe zorg je voor een gestructureerd plan met verschillende fases met daarin verschillende accenten, en wat doe je met al die plannen als het anders dan loopt dan gedacht?

Maar eerst: de anekdotes van het trailavontuur van Eric in IJsland langs geisers en over lavagronden en een gedachteuitwisseling over gps versus afstand versus gevoel, naar aanleiding van de heerlijke eerste editie van de BIG10 in Rotterdam. Want zeg nou zelf: zijn we niet allemaal iets teveel met dat klokkie en de data bezig?

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!