Startbewijzen 4 Mijl van Groningen bijna uitverkocht: recordaantal deelnemers in jaren

door 21 sep, 2023Evenementen0 Reacties

4 Mijl van Groningen

Op zondag 8 oktober wordt de Menzis 4 Mijl van Groningen weer gelopen. Duidelijk is dat er nu al meer dan 21.000 deelnemers aan de start zullen staan van het grootste loopfeest van Noord-Nederland. Daarmee lopen tijdens het evenement de meeste deelnemers in jaren mee over het traditionele parcours van Haren naar de Vismarkt in Groningen. Met nog maar twee weken te gaan zijn de inschrijvingen voor de diverse onderdelen bijna uitverkocht!

De Menzis 4 Mijl van Groningen staat bekend om zijn iconische parcours, de bruisende sfeer en de fantastische mix van competitie en gezelligheid. Deelnemers hebben de keuze uit verschillende onderdelen waaronder de individuele loop, de Bedrijvenloop, de Jeugdloop en het nieuwe toegevoegde onderdeel: de Mini 4 Mijl. Daardoor is het evenement toegankelijk voor alle lopers van verschillende niveaus en leeftijden.

Er zijn nog enkele startbewijzen beschikbaar, dus dit is de laatste kans voor hardloopliefhebbers om zich aan te melden. De beschikbare startnummers gaan hard, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent en ook aan de start staat in Haren. Schrijf je vandaag nog in via www.4mijl.nl/inschrijven.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Pin It on Pinterest