Nieuw evenement van Stichting Zevenheuvelenloop: Zevenheuvelen Wintertrail

door 25 sep, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Op zaterdag 16 december vindt het nieuwste evenement van de Stichting Zevenheuvelenloop plaats: de Zevenheuvelen Wintertrail. Een trailrun die plaatsvindt in de winterse sferen van het jaarlijkse ‘Feest van Licht’ in Museumpark Orientalis. Deelnemers kunnen kiezen uit 5, 10, 15 en 21 kilometer. Daarnaast is er een 24-uurs race bij de Zevenheuvelen Wintertrail. Het goede doel van het evenement is 3FM Serious Request.

Divers en uitdagend parcours

Voor de verschillende afstanden worden drie rondes uitgezet op en rondom Museumpark Orientalis. In de bossen van Westermeerwijk komen de lopers veel uitdagende paden, beklimmingen en afdalingen tegen. Een deel van het parcours loopt over het museumpark, dwars door de verschillende dorpjes. Na de race kunnen deelnemers het Feest van Licht bezoeken en genieten van bijzondere verlichting, muziek, theater, winterse versnaperingen en meer winterse activiteiten.

24-uurs race op Museumpark Orientalis

Voor ultra trailrunners staat op vrijdag 15 en zaterdag 16 december een 24-uurs trailrun op het programma. De deelnemers aan deze ultrarace lopen 24 uur lang rondjes over Museumpark Orientalis als opening van het Feest van Licht. In het bijzonder verlichte park proberen zij binnen één dag zoveel mogelijk rondes af te leggen. Het einde van de 24-uurs race is tegelijkertijd de aftrap van het Feest van Licht.

3FM Serious Request

De Zevenheuvelen Wintertrail zet zich in voor 3FM Serious Request, dat dit jaar in actie komt voor Stichting ALS Nederland. In de week voor kerst van 17 t/m 24 december betreden de 3FM-dj’s het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Hier zetten ze zich samen met heel Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ALS-patiënten. Deelnemers aan de Zevenheuvelen Wintertrail kunnen na inschrijving een eigen actiepagina aanmaken en geld ophalen met hun deelname aan de trailrun.

Inschrijven Zevenheuvelen Wintertrail

De inschrijving voor de Zevenheuvelen Wintertrail is geopend via www.zevenheuvelentrail.nl/wintertrail. Er is plaats voor maximaal 1.000 lopers, 250 per afstand (5, 10, 15 en 21 kilometer).

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!