Brooks helpt om de zichtbaarheid te vergroten met de vernieuwde Run Visible-collectie

door 7 okt, 2023Kleding en schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Brooks hardlopen in het donker

Europees onderzoek* namens Brooks Running onder 5.510 hardlopers wijst uit dat 65 procent regelmatig hardloopt bij weinig licht. Maar liefst 48 procent geeft aan zich hierbij onveilig te voelen. Men voelt zich niet veilig uit angst voor een mogelijke aanval, intimidatie of een verkeersongeluk.

Hardlopers nemen daarom verschillende voorzorgsmaatregelen, zoals het kiezen van een veilige hardlooproute en het dragen van reflecterende kleding. Brooks Running, expert in hardloopkleding, lanceert daarom de nieuwste update van de Run Visible collectie. De collectie bestaat uit prestatiegerichte hardloopkleding en -schoenen waarmee je als hardloper vanaf 180 meter afstand door een rijdend voertuig wordt herkend.

Lees hier meer feiten en cijfers over hardlopen in het donker.

Herkend worden als hardloper

De juiste uitrusting kan helpen om een veilig gevoel te creëren. Driekwart van de hardlopers loopt tussen zonsopgang en zonsondergang met reflecterende kleding aan. Hoewel veel hardlopers aangeven reflecterende items te gebruiken, is slechts de helft overtuigd dat ze de daadwerkelijk de juiste uitrusting dragen. Brooks Running helpt hardlopers daarom met het creëren van meer zichtbaarheid door middel van de head-to-toe Run Visible Collection, inclusief de gloednieuwe Thermal Tight. De 3M™ Scotchlite™ Carbon Black Stretch-reflectie in kritieke bewegingszones, contrasterende kleuren en unieke fluorescentie zorgen er samen voor dat hardlopers gezien worden.

Run Visible Thermal Tight

De Run Visible Collection is speciaal ontworpen om hardlopers door middel van innovatieve ontwerpkenmerken te laten herkennen als hardloper. De Run Visible Thermal Tight heeft voldoende opbergruimte en enkelritsen voor gemakkelijk aan- en uittrekken. De isolerende DriLayer Threshold helpt hardlopers om warm te blijven, juist als de temperatuur daalt. De Run Visible Thermal Tight is gemaakt met gerecycled materiaal dat gelijk staat aan 11 plastic waterflessen. De Run Visible-collectie bevat ook daarbij ook de ondersteunende Glycerin 20 en de Ghost 15, gemaakt voor buiten runs.

De Run Visible collectie van Brooks is verkrijgbaar op www.brooksrunning.com en bij geselecteerde retailers. De gloednieuwe thermal tight is verkrijgbaar voor 100 EUR.

Hier kan je wat tips vinden voor hardlopen in het donker.


* Het onderzoek werd uitgevoerd onder 5510 hardlopers in Europa (Spanje, Italië, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België). Dit onderzoek werd uitgevoerd door EM Research namens Brooks Running.

Tags: Brooks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!