Filmon Tesfu en Sarah Lahti winnaars Menzis 4 Mijl van Groningen

door 8 okt, 2023Hardloopnieuws0 Reacties

4 Mijl van Groningen winnaar Filmon Tefsu

Bij de feestelijke 36e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen hebben Filmon Tesfu en Sarah Lahti de winst gepakt. 

Bij de mannen nam Filmon Tesfu al snel de leiding vanaf de start in Haren. Halverwege wist Tesfu een klein gat te slaan naar Nicolaï Saké op plek twee en Tom Hendrikse op plek drie. Met een tijd van 18.15 wist Filmon Tesfu de overwinning op zijn naam te zetten. Nicolaï Saké zat er kort achter en zette een tijd neer van 18.24. De derde plaats was voor Tom Hendrikse in 18.28.

Vrouwen

Bij de vrouwen lag Maureen Koster direct aan kop. Sarah Lahti was haar grootste concurrente en halverwege was het spannend met een gelijke splittijd van 09.55. Toch wist Lahti haar concurrente in te halen en wist uiteindelijk de overwinning op haar naam te schrijven met een tijd van 19.54. Maureen Koster eindigde op de tweede plek met 19.56 en de Belgische Lisa Rooms wist de derde plek te bemachtigen met een tijd van 20.34. 

Over dezelfde finishlijn zijn de gehele dag al vele deelnemers gefinisht, waaronder Arjen Robben en Erben Wennemars. Zij namen als ambassadeurs van het Jeugdfonds Sport en Cultuur deel aan de Charity Run. Na de finish van de atleten en de Charity Run deelnemers zullen er nog ruim 20.000 lopers volgen die de 4 Mijl voltooien.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Pin It on Pinterest