Vernieuwd parcours Urban Trail Haarlem is bekend

door 11 okt, 2023Evenementen0 Reacties

Altijd nieuwsgierig geweest naar het VRcafé Haarlem of het Archeologisch Museum en wil je deze locaties op een sportieve manier bezoeken? Tijdens de KLM Urban Trail Haarlem op zondag 5 november kunnen deelnemers 16 bijzondere locaties ontdekken in de binnenstad en daarbuiten. Het nieuwe parcours en de deelnemende locaties van deze sportieve run zijn vandaag bekend gemaakt.

Deelnemers gaan al hardlopend op ontdekkingstocht door Haarlem. Ze lopen door locaties waar men normaal gesproken niet op zo’n manier binnen komt. De start- en finishlocatie is op het terrein van MAAK. Tijdens deze editie van de KLM Urban Trail Haarlem kunnen deelnemers kiezen voor een korte route van ongeveer 6 kilometer of een lange route van ongeveer 11 kilometer. Het is een toegankelijk evenement voor elke hardloop- of sportliefhebbers. Leeftijden of hardloopniveau’s doet er namelijk niet toe en er is ook geen tijdsregistratie. Een aanrader voor iedereen die op een sportieve manier Haarlem wil (her)ontdekken of die op zoek is naar een leuke, nieuwe uitdaging.

Ook deelnemers die vorige edities al hebben meegedaan kunnen rekenen op verrassingen. Aan het parcours zijn namelijk weer een aantal nieuwe locaties en bezienswaardigheden toegevoegd. Zo gaan de routes onder andere door OBS de Kring, Pathé bioscoop Haarlem en DeDAKKAS.

Parcours Urban Trail Haarlem

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Haarlem op zondag 5 november is nog steeds mogelijk. Kijk op www.haarlemurbantrail.nl/ voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Pin It on Pinterest