Parcours eerste editie Urban Trail Almere is bekend

door 13 okt, 2023Evenementen0 Reacties

Urban Trail Almere

Het parcours voor de allereerste editie van de KLM Urban Trail in Almere is vandaag bekend gemaakt. Deelnemers kunnen 10 unieke locaties ontdekken in de binnenstad van Almere. Tijdens de run bezoeken sportievelingen onder andere de Kunstlinie, Almere Underground Events en het Stadhuis.

Deelnemers gaan al hardlopend op ontdekkingstocht door Almere. De start- en finishlocatie is op de Esplanade, waarvandaan ze vertrekken naar de Kunstlinie. Almere Underground Events is een unieke locatie op dit parcours. Deelnemers krijgen een sneak peak van het nieuwe grote entertainment centrum wat medio januari 2024 pas open gaat in de voormalige Food Passage. Het parcours heeft een korte afstand van 6 kilometer en een lange afstand van 10 kilometer. Hardloopliefhebbers van de lange afstand komen zo nog langs SportCity Almere en Impact Boulderhal.

Parcours Urban Trail Almere

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Almere op zondag 22 oktober is nog steeds mogelijk. Kijk op www.almereurbantrail.nl/ voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Pin It on Pinterest