Lansingerland Run op 18 februari

door 16 okt, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024


De Ruitenburg Lansingerland Run is populair en groeit jaar na jaar. Het evenement is voor veel hardlopers nu al een klassieker die bij veel mensen ‘vast’ in de agenda staat. In 2024 zal de Run plaats vinden op zondag 18 februari.

Ruitenburg Lansingerland Run

Laat je betoveren door de prachtige parcoursen met zijn rietkragen, witte bruggen en waterpartijen. Je zult met veel plezier meedoen. Kies je afstand en schrijf je snel in, dan profiteer je nog van het early bird tarief.

Afstanden

Als hardloopliefhebbers zijn we allemaal natuurlijk blij met zo’n succes en zijn we klaar voor de toekomst. Op Sportpark Het Hoge Land is alle ruimte voor faciliteiten die voor jou belangrijk zijn. Voor, tijdens en na je race. De Run & Walk zijn op een aparte dag, er zijn geen wandelaars op het parcours. De parcoursen zijn mooi en nemen je mee door de mooie Groenzoom en de langere afstanden over de Zilvergracht en reservaat Ackerdijkse plassen.

Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden:

  • Ruitenburg 30 km Run
  • Halve Marathon
  • Kwart Marathon
  • 5 km Run
  • Gro-up Kids Run 850 mtr.
  • Gro-up Kids Run 1.700 mtr.

Natuurlijk kun je nog steeds rekenen op alles wat je van de organisatie gewend bent: tasafgifte, verzorging onderweg, een hele toffe medaille en gezellige horeca. De Ruitenburg Lansingerland Run is een ideale marathon voorbereidingsloop en ook een fijne loop voor liefhebbers van een kortere afstand.

De organisatie is razend enthousiast over de nieuwe opzet en heeft er ontzettend veel zin in om op februari het eerste jubileum met jullie te vieren. Er zijn nog een aantal leuke extra’s waarmee zij het 5-jarig jubileum met hulp van sponsors vieren. Die maken zij later bekend. Volg daarvoor de Instagram– en Facebookpagina, dan mis je niks.

Kijk op de website, kijk ook even bij bereikbaarheid, voor je pendelbus ticket, en schrijf je hier direct in. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!