Erben Wennemars nieuwe ambassadeur Zevenheuvelenloop

door 17 okt, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Oud-topschaatser Erben Wennemars treedt toe tot de Club van 38 van de NN Zevenheuvelenloop. Als ambassadeur draagt hij het Nijmeegse hardloopevenement een warm hart toe. Op zondag 19 november staat de achtvoudig wereldkampioen schaatsen aan de start van de 15 kilometer. Wennemars is ook ambassadeur van het NN Running Team en van het goede doel Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Vier deelnames aan de NN Zevenheuvelenloop

Wennemars doet al vanaf 2015 mee aan de Nijmeegse herfstklassieker. In 2016 liep hij met 56:21 zijn snelste tijd over de 15 kilometer. Afgelopen jaar kwam hij tot 58:21. Met zijn nieuwe ambassadeurschap zet Wennemars zich in om nog meer deelnemers enthousiast te krijgen voor de NN Zevenheuvelenloop.

Erben Wennemars over waarom hij ambassadeur van de NN Zevenheuvelenloop is geworden: “Ik geniet van een evenement als de NN Zevenheuvelenloop. Sport is belangrijk voor mijn fysieke en mentale gezondheid. Dat gun ik iedereen! Dankzij de NN Zevenheuvelenloop komen er duizenden mensen op een positieve manier in aanraking met hardlopen en daar ben ik graag ambassadeur van.”

Alexander Vandevelde, directeur Stichting Zevenheuvelenloop is opgetogen over de toetreding van Wennemars tot de Club van 38: “Erben doet al jaren enthousiast mee aan de NN Zevenheuvelenloop en we zijn dan ook blij dat hij nu toetreedt tot onze ambassadeursclub. Met zijn energie en passie voor sport en hardlopen, draagt hij bij aan ons doel om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en houden.”

Erben Wennemars en de Zevenheuvelenloop

Club van 38

In de ambassadeursclub van de NN Zevenheuvelenheuvelen ‘Club van 38’ zitten bekende en onbekende Nederlanders. Als gemeenschappelijke deler hebben zij een warm hart voor de NN Zevenheuvelenloop. De meeste ambassadeurs lopen hard en doen jaarlijks mee aan het grootste hardloopevenement van Nijmegen. Onder andere Abdelkader Benali, Joshua Cheptegei, Dolf Jansen, Rob Jetten en Ellen van Langen maken deel uit van de Club van 38. Jaarlijks treedt een nieuwe ambassadeur toe tot de club. Alle leden van de Club van 38 zijn hier te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!