Podcast De Pacer: Anne Luijten over haar weg naar de olympische limiet

door 18 okt, 2023Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij Samen met Anne Luijten over haar mooie prestatie afgelopen zondag in Amsterdam.

Een ochtend na de Amsterdam Marathon schuift Anne Luijten aan, met de olympische limiet op zak en een vermoeide geest en lijf, na alweer een nacht met weinig slaap. We horen hoe de 2.26.36 tot stand kwam – vanaf het moment dat de droom ging leven, de voorbereiding, tot alle details en gedachten tijdens de race.

Onderwerpen genoeg. Het perfecte haaswerk. Het regelwerk in de week voorafgaand, van het aangereikt krijgen van de bidons tot de vraag of ook zij het zware viaduct op het parkoers mocht ontwijken. De wind tegen langs de Amstel en de twijfels of het wel zou gaan lukken. De laatste paar kilometer, in een roes. De emoties na de finish.

De 29-jarige atlete zal blijven zoeken naar waar haar plafond ligt. Ze neemt ons mee door weken van 170 kilometer. Op weg naar Parijs zal ze toch ook eens vaker haar trainingen moeten doen op de heuvels die ze nu nog standaard ontwijkt. Maar eerst: herstellen, genieten en trouwen.

Veel luisterplezier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij een dag na de Marathon van Rotterdam over deze dag! The day after. Zoveel verhalen,...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!