Nieuw parcours Urban Trail Delft bekend

door 20 okt, 2023Evenementen0 Reacties

Altijd nieuwsgierig geweest naar de Delftsche Studenten Bond, TU Delft Hortus Botanicus en PadelCity Delft? En wil je deze locaties op een sportieve manier bezoeken? Tijdens de KLM Urban Trail Delft op zondag 29 oktober kunnen deelnemers 16 bijzondere locaties ontdekken in het hartje van Delft en daarbuiten. Het vernieuwde, bijzondere parcours is bekend en gaat door de Delftse binnenstad vol grachten, steegjes en historische gebouwen.

De deelnemers gaan al hardlopend Delft (her)ontdekken. Ze lopen door locaties die je normaal gesproken niet op die manier bezoekt. De start- en finishlocatie is op het terrein van X TU Delft. Tijdens deze editie van de KLM Urban Trail Delft kunnen deelnemers kiezen voor een korte route van ongeveer 6,5 kilometer of een lange route van ongeveer 11 kilometer. Het is een toegankelijk evenement voor elke fanatiekeling en enthousiasteling. Leeftijden of hardloopniveaus doen er namelijk niet toe en er is ook geen tijdsregistratie! De KLM Urban Trail Delft is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuke, nieuwe uitdaging.

Urban Trail Delft parcours

Ook deelnemers die vorige edities van de KLM Urban Trail Series al hebben meegedaan kunnen rekenen op verrassingen. Aan het parcours zijn namelijk weer een aantal nieuwe locaties en bezienswaardigheden toegevoegd. Zo gaan beide parcoursen onder andere door PadelCity Delft, Hotel Grand Canal en The Social Hub Delft. De fanatieke deelnemers die hebben gekozen voor de 11 km lopen ook nog onder andere door de Delftse Studenten Bond, Buccaneer en STECK Delft. Wil je alle locaties bekijken? De volledige parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn te vinden op www.delfturbantrail.nl/parcours-en-locaties/.

Inschrijven

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Delft op zondag 29 oktober is nog steeds mogelijk. Kijk op www.delfturbantrail.nl voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Pin It on Pinterest