Brooks Running nieuwe naamsponsor van de eDreams Barcelona halve marathon

door 2 nov, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Brooks Running Barcelona eDreams

Brooks Running kondigt vandaag aan dat ze met trots de officiële naamsponsor worden van de eDreams Barcelona halve marathon, te beginnen in 2024, met een verbintenis van 2 jaar. Hiermee krijgt de race een nieuwe officiële naam: eDreams Mitja Marató Barcelona by Brooks.

Jim Miles, Marketing Director van Brooks Running EMEA zegt: “Of je nu loopt voor je plezier of voor de finishtijden, laten we samen lopen – op de eDreams Barcelona Halve Marathon by Brooks. We zijn trots op onze samenwerking met dit geweldige evenement en we willen de stad laten zien waar de Brooks spirit voor staat. Bij Brooks geloven we dat hardlopen een dag, een leven… en zelfs de wereld kan veranderen. Dat weten we, want we lopen al meer dan 100 jaar hard en dat willen we vieren met de hardloop community. Dit evenement is een uitnodiging aan alle hardlopers om op hun eigen, unieke manier deel te nemen en hun persoonlijke records te verbreken, wat die ook mogen zijn.”

eDreams Barcelona Halve Marathon by Brooks is een internationale race die zowel topatleten als recreatieve lopers van over de hele wereld aantrekt.

De editie van 2024 vindt plaats op zondag 11 februari.

Tags: Brooks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!