Podcast De Pacer: Blessures, herstellen en weer fit zijn

door 3 nov, 2023Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over hun eigen blessures en motivaties.

Geblesseerd zijn, of hopeloos uit vorm, elke hardloper krijgt er vroeg of laat mee te maken. Maar hoe ga je ermee om, hoe knok je terug, waar vind je houvast in? En: hoe heerlijk is het als er weer gelopen mag worden, na een periode revalideren en voorzichtig opbouwen?

Wij van De Pacer weten er alles van. Eric heeft eindelijk zijn motivatie weer teruggevonden en verbaasde zichzelf met een goede halve marathon in Barendrecht en een ouderwetse heuveltraining bij de Brienenoordbrug. Bij Pim zeuren de achillespezen na lange tijd niet meer. Langzaam verdwijnen de wandelpauzes uit zijn opbouwschema. 

Kortom: alles ziet er nu weer een stuk positiever uit. We blikken terug, kijken naar wat we hebben geleerd en wisselen uit hoe zalig het is om weer te doen waar we zo van houden. Eric vertelt het vanuit Thailand, waar hij op vakantie is met zijn oude loopmaat Aad, die hoe dan ook een ode heeft verdiend.

Veel luiterplezier.

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!