Vernieuwd parcours Urban Trail Arnhem 2023 bekend

door 3 nov, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

De KLM Urban Trail Series keert op zondag 19 november terug naar Arnhem, en dit keer gaat het gloednieuw parcours door veel unieke gebouwen. Het vernieuwde parcours heeft maar liefst acht nieuwe locaties waar deelnemers doorheen lopen. Deze sportieve ontdekkingstocht, die hardlopen combineert met cultuur en architectuur beloof een leuk avontuur door de binnenstad van Arnhem te worden.

De deelnemers gaan ook dit jaar al hardlopend Arnhem (her)ontdekken. Ze lopen door locaties die je normaal gesproken niet op die manier bezoekt. De start- en finishlocatie is op het plein voor het stadhuis van Arnhem. Tijdens deze editie van de KLM Urban Trail Arnhem kan er gekozen worden voor een korte route van ongeveer 6 kilometer of een lange route van ongeveer 10 kilometer. Het is een toegankelijk evenement voor elke fanatieke sporter en enthousiasteling. Hardloopniveaus doen er namelijk niet toe en er is ook geen tijdsregistratie! De KLM Urban Trail Arnhem is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuke, unieke hardloopervaring.

Ook deelnemers die vorige edities van de KLM Urban Trail Series en de KLM Urban Trail Arnhem hebben gelopen kunnen rekenen op verrassingen. Aan het parcours zijn er acht nieuwe locaties toegevoegd. Zo wordt er onder andere door het Nederlands Watermuseum, Luxor Live en de Melkfabriek gelopen.

Urban Trail Arnhem parcours

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Arnhem op zondag 19 november is nog steeds mogelijk. Kijk op www.arnhemurbantrail.nl voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Utrecht Marathon groter dan ooit

Utrecht Marathon groter dan ooit

De spanning stijgt in Utrecht, want op zondag 19 mei vindt het grootste hardloopevenement van de stad plaats: de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park. Dit jaar is het evenement groter dan ooit met 14.000 inschrijvingen en een mooi...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!