UrbanCityRun053 dit jaar op 10 december

door 7 nov, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
UrbanCityRun053

Omdat het in september al zo druk was met allerlei andere leuke lopen is de UrbanCityRun053 dit jaar naar 10 december 2023 verplaatst. Lopers kunnen hun ogen de kost geven, want de hele binnenstad is dan al getransformeerd in een betoverend Winter Wonderland.

Tijdens de UrbanCityRun053 ontdekt de deelnemer Enschede op een geheel nieuwe manier. Geen afgesloten rechte wegen, maar een verkenningsloop van 5 of 7,5 km door en langs leuke straatjes, gebouwen en theaters. Langs het parcours en in de gebouwen beleven ze bijzondere momenten die je enkel als deelnemer kan ervaren. De UrbanCityRun053 is geen wedstrijd en er is geen tijdregistratie; onderweg is er tijd om selfies te maken van deze unieke belevenis en deze met vrienden te delen. Na de finish is er volop gelegenheid om samen gezellig wat te eten, drinken en ervaringen te delen. 

Nieuwe locaties 

Dit jaar zijn er nieuwe locaties aan het parcours toegevoegd, waaronder de Melkhal, een industriële schat van de stad, het historische Boerenkerkhof met zijn boeiende geschiedenis en Jazzpodium de Tor, waar jazzmuziek de gids zal zijn in dit bruisende stadsavontuur. Ook de ijsbaan op de Oude Markt is aan het uitgebreide pakket van gebouwen en locaties toegevoegd. Alle locaties zijn te vinden op de gloednieuw gelanceerde website van de UrbanCityRun053.

Winter Wonderland 

In december wordt Enschede omgetoverd tot een heus Winter Wonderland. Dit is dus het perfecte moment om de straten van Enschede te verkennen met de hardloopschoenen aan en de kerstmuts op. Lopers kunnen tijdens de UrbanCityRun053 genieten van de sprankelende lichtdecoraties, de versierde etalages en de opgewekte sfeer in de stad op 10 december! 

Kijk voor meer informatie over UrbanCityRun03 op www.urbancityrun053.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!