Inschrijvingen geopend voor de 48e CPC Loop Den Haag

door 9 nov, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
CPC Loop Den Haag

Vanaf vandaag is het voor iedereen mogelijk om zich in te schrijven voor de NN CPC Loop Den Haag. De 48e editie van deze voorjaarsklassieker vindt plaats op zondag 10 maart 2024.

De NN CPC Loop Den Haag is jaarlijks voor vele lopers de start van het hardloopseizoen. De lenteklassieker met diverse afstanden voor jong en oud trekt jaarlijks zo’n 30.000 deelnemers naar de hofstad.

Op de hoofdafstand, de NN Halve Marathon, gaan jaarlijks de internationale toplopers de strijd aan met de nationale top. Zo stuntte Nienke Brinkman de afgelopen editie door de winst van dit onderdeel op haar naam te zetten. De NN Halve Marathon kenmerkt zich door een vlak parcours dat de lopers door de stad naar de boulevard in Scheveningen brengt en van daaruit weer terug naar het Malieveld. Naast de toplopers gaan er jaarlijks duizenden recreatieve lopers van alle leeftijden van start op de diverse afstanden. De NN CPC Loop Den Haag is een ware loop beleving.

Het Malieveld is het middelpunt van de NN CPC Loop. Hier starten en finishen alle onderdelen. De NN CPC4ALL voor lopers met een beperking en gro-up Jeugdlopen vormen de start van de dag. De 5 KM Loop, 10 KM Loop en NN Halve Marathon maken het programma compleet. Met dit brede aanbod aan afstanden is er voor iedere sporter een geschikt doel te stellen.

Hilbert Bredemeijer, Wethouder Sport én fanatiek deelnemer: “De NN CPC Loop is elk jaar een van de grootste en mooiste sportevenementen van Den Haag. Voor zowel jong als oud, ervaren als startende hardlopers is het geweldig om aangemoedigd door stadsgenoten door Den Haag te rennen. Het is een fantastische ervaring om met tienduizenden deelnemers mee te doen en ik kijk er enorm naar uit.”

Voor wandelaars: City Pier Night Walk

In het tweede weekend van maart nodigen we ook de wandelaars uit om Den Haag te ontdekken. Op vrijdagavond 8 maart is de City Pier Night Walk de start van het sportiefste weekend van de hofstad. Bij deze sfeervolle avondwandeling wandelen de deelnemers van het Malieveld naar De Pier in Scheveningen. Op de routes van ongeveer 8 en 12km staan meerdere (muzikale) acts en passeer je Haagse highlights.

Ren tegen kanker

Het goede doel van de NN CPC Loop Den Haag is dit jaar KWF Kankerbestrijding. Onder het motto “Ren tegen kanker” kunnen deelnemers hun deelname opdragen aan het goede doel en sppimonsorgeld ophalen. Ook kunnen deelnemers bij hun inschrijving een donatie doen.

Inschrijven

Vanaf vandaag kan worden ingeschreven voor alle onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag: NN CPC4ALL van 1 KM, gro-up Jeugdloop (1 KM en 2,5 KM), 5 KM Loop, 10 KM Loop en de NN Halve Marathon. Wandelaars kunnen zich inschrijven voor de City Pier Night Walk.

Ook bedrijventeams en scholen kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

Inschrijven kan via www.nncpcloopdenhaag.nl/inschrijven.

Tags: CPC loop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 4

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met Tasa Jiya Die uitkomt op de 200 meter en Noah Baltus op de 1.500 meter. Ook staan Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt aan de start van de 400 meter horden. Bekijk je het schema via je telefoon?...

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Yanmar Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!