Inschrijvingen Nacht van Groningen 2024 is geopend

door 14 nov, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor de populaire Lagro Ebens Nacht van Groningen. Het hardloopevenement in Groningen staat gepland op zaterdag 10 februari 2024 en bindt zich met trots aan nieuwe naamgevend sponsor Lagro Ebens | Makelaars & Taxateurs.

Sjirk de Jong, Directeur Lagro Ebens “Ons kantoor bestaat al 150 jaar en is als makelaarskantoor nog altijd zakelijk en sportief in beweging. Een hardloopevenement als de Nacht van Groningen is dan ook een zeer passend platform om hier uiting aan te geven”

Programma

De Lagro Ebens Nacht van Groningen opent de hardloopkalender met een sfeervol en uitdagend parcours door het prachtige centrum van Groningen. Het evenement bestaat uit vier afstanden: 5 KM, 10 KM, 10 Engelse Mijl en de prestigieuze Halve Marathon. Een mooi podium met deelnemers van alle niveaus. Het hardloopfeest gaat om 20:00 uur in de avond van start, waarbij deelnemers samen zorgen voor een slinger van verlichting door de binnenstad. 

Samen groeien

Johan Meijer van Golazo is enthousiast. ‘’We zijn enorm blij om Lagro Ebens aan de Nacht van Groningen te mogen koppelen. Hun betrokkenheid bij Groningen en passie voor hardlopen maken hen de ideale match voor ons evenement. Ons doel is om samen de Nacht van Groningen nóg groter en succesvoller te maken.’’  

Vanaf vandaag kunnen hardlopers inschrijven voor de 22ste editie van de Lagro Ebens Nacht van Groningen. Lopers worden aangemoedigd om zich zo snel mogelijk in te schrijven om zeker te zijn van deelname. Deelnemers kunnen zich klaarmaken voor een onvergetelijke hardloopervaring in het sfeervol verlichte Groningen.

Inschrijven kan vanaf nu via: www.nachtvangroningen.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Met nog zo’n anderhalve week te gaan voordat op zondag 21 april Enschede Marathon van start gaat, kan de organisatie nu al spreken van een recordaantal inschrijvingen. Per vandaag is de Mazars halve marathon zelfs uitverkocht. “En voor de andere...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest