Podcast De Pacer: Marathonanekdotes uit Athene

door 22 nov, 2023Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over de Athene Marathon.

De Pacer zocht de historie en het sentiment op bij de Athene Marathon, de marathon die start in het plaatsje Marathon en finisht in het Olympisch Stadion van 1896. Met deelnemer René Kuijs halen we de verhalen van een schitterend weekend op.
Leun achterover en hoor de anekdotes over Spiridon Louis, Vanderlei de Lima, een dronken Ierse priester, glutenvrije pasta, olijventakken, Grieks enthousiasme, hoogtemeters en hitte.

Ook gaat het over april en Rotterdam. We kunnen simpelweg niet anders nu de organisatie Kelvin Kiptum heeft vastgelegd. De wereldrecordhouder komt, gloort een tijd onder de magische 2 uur op de Coolsingel?

Veel luisterplezier.

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij een dag na de Marathon van Rotterdam over deze dag! The day after. Zoveel verhalen,...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!