Ren jij ook door het Philips Stadion tijdens de KLM Urban Trail Eindhoven?

door 1 dec, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Heb jij altijd al door het Philips Stadion heen willen rennen? Of Parktheater Eindhoven op een andere manier willen ontdekken? Dat kan tijdens de KLM Urban Trail Eindhoven op zondag 17 december! Het vernieuwde parcours is bekend en laat de deelnemers door 13 unieke plekken lopen. Zo wordt de Lichtstad op sportieve wijze (her)ontdekt.

De deelnemers gaan al hardlopen Eindhoven door. Ze lopen door locaties die je normaal gesproken niet op die manier bezoekt. De start- en finishlocatie is bij het Evoluon, waarna deelnemers deze locatie ook als eerste bezoeken. Tijdens deze editie kunnen hardlopers kiezen tussen een korte route van 6 kilometer of een lange route van 11,5 kilometer. Hardloopniveaus doen er niet en er is ook geen tijdsregistratie. De KLM Urban Trail Eindhoven is daarom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuke, nieuwe uitdaging. Het is ook de perfecte gelegenheid om samen met vrienden, familie en collega’s een sportieve ochtend in Eindhoven te beleven.

Urban Trail Eindhoven

Het is ook een aanrader voor deelnemers die eerder aan de KLM Urban Trail Series hebben meegedaan. Het vernieuwde parcours bevat veel verrassingen, waaronder een bezoekje aan het iconische Philips Stadion, de thuisbasis van PSV. Ook is de Ontdekfabriek, karaokebar Ameezing en Parktheater Eindhoven aan het parcours toegevoegd. Er is genoeg om te beleven en te ontdekken. Wil je alle locaties bekijken? De volledige parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn te vinden op www.eindhovenurbantrail.nl/parcours-en-locaties/.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Eindhoven op zondag 17 december is nog steeds mogelijk. Kijk op www.eindhovenurbantrail.nl voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 4

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met Tasa Jiya Die uitkomt op de 200 meter en Noah Baltus op de 1.500 meter. Ook staan Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt aan de start van de 400 meter horden. Bekijk je het schema via je telefoon?...

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Yanmar Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!