De nieuwste Brooks Running innovatie Ghost MAX helpt het lichaam optimaal te ondersteunen

door 6 dec, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Brooks Ghost MAX

Brooks Running, expert in prestatiegericht hardlopen, introduceert zijn nieuwste innovatie: De Ghost MAX. Het supersterke DNA Loft v2-schuim met de GlideRoll Rocker-overgangstechnologie zorgt voor zachte landingen en is ontwikkeld om de knieën en enkels van hardlopers te beschermen. De Ghost MAX is de extra beschermde versie van de populaire Ghost-serie, waardoor deze stijl ideaal is voor iedereen die op zoek is naar de zachte, soepele run met extra bescherming. De brede basis van Ghost MAX zorgt voor stabiliteit zonder dat dit ten koste gaat van een neutrale pas.

Hardlopers van elk niveau hebben baat bij goede bescherming en de juiste hardloopschoenen kunnen blessures in het hele lichaam voorkomen*. “De grote hoeveelheid zachte demping in de Ghost MAX, in combinatie met de GlideRoll Rocker en de lagere offset kunnen gunstig zijn voor onder andere hiel- en middenvoetpijn”, zegt Gerard Klein, Footwear Merchandising Director EMEA bij Brooks Running. “Ghost MAX schoenen kunnen de energieabsorptie in de voetweefsels verminderen, wat minder stress op gewrichten, spieren en pezen levert. Ghost MAX is ontworpen om de juiste ondersteuning aan de voetboog te geven en dat verbetert de stabiliteit, terwijl de unieke Linear Last constructie de pasvorm geschikt maakt voor verschillende voetvormen.” De Ghost MAX is ideaal voor lopers die op zoek zijn naar extra bescherming of de midden- en voorvoetloper die op zoek is naar een ondersteunde overgang.

De MAX-stijlen zijn onderdeel van Run Signature, Brooks’ holistische aanpak om de hardloper en de loopervaring tijdens het hardlopen te begrijpen. Zo is Run Signature gericht op het creëren van schoenen die het lichaam helpen bij het hardlopen in het natuurlijke bewegingspatroon. Op basis van individuele biomechanische behoeften belooft Brooks de optimale producten.

Een zorgeloos gevoel terwijl je beweegt

De Ghost MAX is uitgerust met de GlideRoll Rocker die een soepele, ondersteunde overgang mogelijk maakt. De GlideRoll Rocker is een overgangstechnologie die mensen kan helpen om in hun natuurlijke pas te behouden. Dit geld vooral voor mensen met een lage bewegingsmobiliteit.

Gerard Klein, Footwear Merchandising Director at Brooks Running EMEA, legt de voordelen van de GlideRoll Rocker uit: “We schatten in dat er een grote groep neutrale lopers is die blij zal zijn met de extra bescherming en het transitiegemak die de GlideRoll Rocker biedt. Dankzij de extra demping kan belasting verminderd worden. De transitietechnologie is ontworpen om de beweging van de tenen en enkels te minimaliseren. De GlideRocker biedt bescherming – zelfs zonder de toevoeging van supporttechnologie – en is ideaal voor mensen met verschillende voetproblemen door meer demping te bieden.”

Of hardlopers nu op zoek zijn naar een stijlvolle schoen die overal gedragen kan worden, chronische pijnen willen aanpakken of op zoek zijn naar een ondersteunde run, de Ghost MAX is geschikt is voor hardlopers van elk niveau en met elk doel.

De nieuwe Ghost MAX is gecertificeerd CO2-neutraal en vanaf 01 december verkrijgbaar op www.brooksrunning.com en bij geselecteerde retailers zoals Bol en RunningDirect voor €160,-

Tags: Brooks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!