UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

door 7 dec, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

Wegens overweldigend succes is de vijfde editie van de UrbanCityRun053 2023 helemaal uitverkocht. Dat betekent dat er op aanstaande zondag 10 december 1650 enthousiaste deelnemers aan de start staan om mee te doen met deze verkenningsloop van 5 of 7,5 kilometer. Een recreatieve loop met als doel: Enschede ontdekken op een leuke, sportieve manier. Dit jaar vindt de loop voor het eerst in december plaats. Lopers kunnen hun ogen de kost geven, want de hele binnenstad is dan al getransformeerd in een betoverend Winter Wonderland.

Het is dus het perfecte moment om de straten van Enschede te verkennen met de hardloopschoenen aan en de kerstmuts op en te genieten van de sprankelende lichtdecoraties, de versierde etalages en de opgewekte sfeer in de stad.

Over de UrbanCityRun053

De UrbanCityRun053 is onderdeel van Stichting Marathon Enschede. Het is een hardloopevenement met een grote funfactor en geen tijdwaarneming.

Beleef Enschede op een nieuwe manier

De UrbanCityRun053 geeft je de mogelijkheid om Enschede op een nieuwe manier te ontdekken. De route leidt je door de straatjes van Enschede, maar ook door gebouwen en theaters. Zo ren je door het stadshuis, over de roltrappen van Decathlon en langs de winkels in de Klanderij.

Onderweg heb je veel tijd om bij deze belevenis stil te staan en deze vast te leggen. Na de finish is er volop gelegenheid om amen gezellig wat te eten, drinken en ervaringen te delen.

Nieuwe locaties

Dit jaar zijn er nieuwe locaties aan het parcours toegevoegd, waaronder de Melkhal, een industriële schat van de stad, het historische Boerenkerkhof met zijn boeiende geschiedenis en Jazzpodium de Tor, waar jazzmuziek de gids zal zijn in dit bruisende stadsavontuur. Ook de ijsbaan op de Oude Markt is aan het uitgebreide pakket van gebouwen en locaties toegevoegd. Alle locaties zijn te vinden op de gloednieuw gelanceerde website van de UrbanCityRun053.

Kijk voor meer informatie op www.urbancityrun053.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

Op zondag 22 september vindt, als onderdeel van de NN Dam tot Damloop, voor de jongste atleten de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam-Noord en Zaandam plaats. TintelTuin kinderopvang heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan dit specifieke...

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!