Mizuno Wave Rider TT, de hybride trailschoen voor off-road avonturen en asfalt runs

door 8 dec, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

De vernieuwde Mizuno Wave Rider TT is een hybride trailschoen, speciaal ontwikkeld voor off-road avonturen en asfalt runs. De Wgrip-zool zorgt voor excellente grip en tractie, ook op natte wegen. Dankzij de Wave Plate ervaar je optimale voortstuwing tijdens het lopen. Info: www.mizuno.com.

De trailschoen maakt onderdeel uit van de Rider familie, het populairste model van Mizuno. Hou je van een afwisselende run dan is de Wave Rider TT een uitstekende keuze. Op de verharde weg heeft de hardloopschoen een soepele afwikkeling en in het bos ervaar je juist veel stabiliteit. In deze schoen is de hielwig van MIZUNO ENERZY FOAM gecombineerd met de MIZUNO WAVE Plate, wat zorgt voor een formidabele demping, energieteruggave en stabiliteit.

De schoen sluit naadloos om de voet dankzij het double jacquard geweven airmesh met hoog ademend vermogen. Mizuno zet ook bij deze schoen in op duurzaamheid: de veters en een gedeelte van het airmesh en de hielconstructie zijn volledig gerecycled.

Wgrip-slijtzool

Dankzij de Wgrip-slijtzool houd je tijdens het hardlopen een optimale grip op trailpaden. Dat komt mede door de noppen die in verschillende richtingen staan zodat je horizontale en verticale grip hebt bij elke stap. De hielwig houdt geen zand en steentjes vast omdat de loopzool gevulde dempingsopeningen heeft. De Wave Plate van deze schoen is aan de binnenzijde iets verstevigd wat bij vermoeidheid tijdens het lopen net wat meer steun geeft.

Informatie

De Mizuno Wave Rider TT is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij (online) runningspeciaalzaken zoals Bol en RunningDirect. Consumentenadviesprijs € 159,95. Informatie: www.mizuno.com.

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

ASICS lanceert de SUPERBLAST™ 2 schoen, de nieuwste toevoeging aan de categorie bouncy, energieke performance hardloopschoenen van het merk. De nieuwste release van de super trainer serie bevat nu een responsieve en comfortabele FF TURBO™...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!