Mizuno Wave Rider TT, de hybride trailschoen voor off-road avonturen en asfalt runs

door 8 dec, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

De vernieuwde Mizuno Wave Rider TT is een hybride trailschoen, speciaal ontwikkeld voor off-road avonturen en asfalt runs. De Wgrip-zool zorgt voor excellente grip en tractie, ook op natte wegen. Dankzij de Wave Plate ervaar je optimale voortstuwing tijdens het lopen. Info: www.mizuno.com.

De trailschoen maakt onderdeel uit van de Rider familie, het populairste model van Mizuno. Hou je van een afwisselende run dan is de Wave Rider TT een uitstekende keuze. Op de verharde weg heeft de hardloopschoen een soepele afwikkeling en in het bos ervaar je juist veel stabiliteit. In deze schoen is de hielwig van MIZUNO ENERZY FOAM gecombineerd met de MIZUNO WAVE Plate, wat zorgt voor een formidabele demping, energieteruggave en stabiliteit.

De schoen sluit naadloos om de voet dankzij het double jacquard geweven airmesh met hoog ademend vermogen. Mizuno zet ook bij deze schoen in op duurzaamheid: de veters en een gedeelte van het airmesh en de hielconstructie zijn volledig gerecycled.

Wgrip-slijtzool

Dankzij de Wgrip-slijtzool houd je tijdens het hardlopen een optimale grip op trailpaden. Dat komt mede door de noppen die in verschillende richtingen staan zodat je horizontale en verticale grip hebt bij elke stap. De hielwig houdt geen zand en steentjes vast omdat de loopzool gevulde dempingsopeningen heeft. De Wave Plate van deze schoen is aan de binnenzijde iets verstevigd wat bij vermoeidheid tijdens het lopen net wat meer steun geeft.

Informatie

De Mizuno Wave Rider TT is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij (online) runningspeciaalzaken zoals Bol en RunningDirect. Consumentenadviesprijs € 159,95. Informatie: www.mizuno.com.

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running, expert in prestatiegerichte hardloopschoenen, lanceert vandaag de nieuwe Glycerin 21. Deze bijgewerkte versie van de succesvolle Glycerin schoen is een flexibele hardloopschoen die maximaal comfort biedt voor alledaagse lopers....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest