Loop jij de Cruyff Legacy 14K op 7 april 2024?

door 14 dec, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Kom op zondag 7 april lekker in beweging tijdens een unieke 5 of 14 km lange route door onze prachtige hoofdstad. De start en finish zijn in de Johan Cruijff ArenA. Meedoen is leuk voor jou, maar ook voor een ander! Door mee te rennen of te wandelen haal je namelijk geld op voor de Johan Cruyff Foundation.

Cruyff Legacy 14K

De Cruyff Foundation maakt sporten mogelijk voor kinderen en jongeren met een handicap, iets wat van essentieel belang is. Volgens recente gegevens sport maar liefst 60% van kinderen met een verstandelijke handicap niet wekelijks, terwijl dit percentage voor kinderen met een lichamelijke beperking op minstens 70% ligt. Hierdoor ervaren zij niet alleen fysieke uitdagingen, maar missen ze ook de sociale interactie die sport kan bieden.

Gratis deelname Kids Run

Naast de 14 KM Run en Walk en de 5 KM Run, is er ook een speciale Cruyff Legacy Kids Run, waarbij de jonge lopers (4-12 jaar) dwars door de Johan Cruijff ArenA kunnen rennen voor het goede doel. Kinderen hebben keuze tussen de afstanden van 750, 1500 en 2250 meter. Deelname aan de Kids Run is gratis. Sam (9 jaar) deed vorig jaar mee aan de Kids Run en zei: ‘Het was zo gaaf! De start was naast het veld, dat was echt cool. En wie wil er nou niet door de Johan Cruijff ArenA rennen?!’

Cruyff Legacy 14K

Cruyff Legacy 14K: Ren mee voor een goed doel op 7 april 2024!

Cruyff Legacy 14K biedt niet alleen de kans om actief deel te nemen aan een sportieve uitdaging, maar vraagt de lopers dus ook om bij te dragen aan het goede doel. Door mee te doen en daarnaast fondsen te werven via de persoonlijke actiepagina, kun je een wezenlijk verschil maken in het leven van kinderen met een handicap.

Datum: 7 april 2024

Locatie: Johan Cruyff ArenA

Afstanden: 5km of 14km (wandelen/hardlopen)

Kids Run: 750, 1500, 2250 meter

Voor meer informatie en inschrijvingen, kijk op 14Krun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

Op zondag 22 september vindt, als onderdeel van de NN Dam tot Damloop, voor de jongste atleten de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam-Noord en Zaandam plaats. TintelTuin kinderopvang heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan dit specifieke...

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!