Podcast De Pacer: Onze antwoorden op al jullie vragen

door 14 dec, 2023Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer beantwoorden zij vragen in de laatste De Pacer van het jaar.

Na onze oproep werden we bestookt met miljoenen vragen. Trainen met een vermogensmeter, ja of nee? Wat zijn de mooiste beloningen na een goede prestatie? Is er een stelregel voor de verhouding lopen en fietsen? Vanaf welke temperatuur is het schadelijk om in korte broek te lopen? Is 17 jaar te jong voor een marathon? Hoe stem je je marathonschema af op carnaval

Kortom: in alweer de laatste Pacer van het jaar mochten jullie als luisteraars de onderwerpen bedenken. Wij – Guido Hartensveld, Michel Butter, Eric Brommert en Pim Bijl – hebben ons best gedaan al die vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Geniet ervan en tot in het nieuwe loopjaar!

Veel Luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!