Inschrijvingen voor achtste editie Urban Trail Groningen geopend

door 21 dec, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

De inschrijvingen voor de Urban Trail Series 2024 zijn geopend voor de eerste vier steden die zich klaarmaken voor de sportieve ontdekkingstocht. Op zondag 7 april zal Groningen op unieke wijze weer (her)ontdekt worden. De start- en finishlocatie is op de Vismarkt. Het is voor deelnemers sinds vandaag mogelijk om zich in te schrijven via de website: www.groningenurbantrail.nl/inschrijven.

Een uniek parcours door de Martinistad

De Urban Trail Groningen 2024 belooft deelnemers een onvergetelijk parcours die de binnenstad van Groningen laat verkennen. De Urban Trail is een bekend concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Het is een toegankelijke loop waarbij er gekozen kan worden voor een korte route van 5-6 kilometer of een lange route van 10-12 kilometer. Er is geen tijdsregistratie waardoor de focus op gezelligheid en het verkennen van een (nieuwe) stad ligt. De start- en finishlocatie is op de Vismarkt, een van de iconische pleinen van Groningen. Hiervandaan vertrekken deelnemers op een sportief avontuur door locaties zoals Der Aa-kerk en PALACE Groningen.

Goede doel – KWF, Ren tegen Kanker

De achtste editie van de Urban Trail Groningen staat net als altijd weer in het teken van het verkennen van unieke plekken op een sportieve run door de binnenstad. Als onderdeel van de Urban Trail Series steunt de Urban Trail Groningen dit jaar KWF Kankerbestrijding. Deelnemers kunnen hun run een extra betekenis geven en een actiepagina aanmaken om geld op te halen voor dit mooie doel. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Groningen. Kijk voor meer informatie over het aanmaken van een actiepagina op www.groningenurbantrail.nl/goede-doel.

Inschrijvingen geopend- wees erbij!

De inschrijvingen voor de Urban Trail Groningen 2024 zijn nu geopend. Hardlopers van alle niveaus kunnen zich aanmelden voor dit unieke sportevenement om zo Groningen op een geheel nieuwe manier te ontdekken. Inschrijven kan via www.groningenurbantrail.nl/inschrijven

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

Op zondag 22 september vindt, als onderdeel van de NN Dam tot Damloop, voor de jongste atleten de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam-Noord en Zaandam plaats. TintelTuin kinderopvang heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan dit specifieke...

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!