Inschrijving 11e Meppel City Run start op 1 januari 2024

door 29 dec, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Meppel City Run

Op 26 mei 2024 vindt De Meppel City Run voor de 11e keer plaats. Wat klein begon is uitgegroeid tot een begrip op de Meppelse evenementenkalender. De run kent al jaren verschillende loopafstanden door de historische binnenstad van Meppel. Dit maakt de City Run geschikt voor zowel recreant als wedstrijdloper. Ook dit jaar is Scania weer de trotse hoofdsponsor van 4 en 8 Engelse mijl. Aangevuld met SlooOW BusinessRun, de SNS Kidsrun, de Prima Life G-Run en de vele supporters maakt het tot een evenement voor iedereen.

Inschrijven

De inschrijving start op maandag 1 januari 2024 via www.meppelcityrun.nl. De Meppel City Run draagt graag een steentje bij aan de goede voornemens van eenieder. De start van de inschrijving is een goede stok achter de deur om de hardloopschoenen weer aan te doen. Zo kun je 2024 gezond en energiek starten door te trainen voor de mooiste run van Drenthe.

De mooiste run van Drenthe voor ons allemaal

De Meppel City Run is inmiddels als event niet meer weg te denken. De sfeervolle route heeft het evenement tot een populair hardloopfestijn gemaakt voor zowel loper, als supporter. 
In de afgelopen jaren is het evenement uitgegroeid tot een waar festijn waar circa 2.000 hardlopers deelnemen. De ruim 100 vrijwilligers die elk jaar weer klaar staan zorgen ervoor dat de dag soepel verloopt. 

Testruns staan gepland

Net als voorgaande jaren organiseert Fysio de Commissaris ook in 2024 diverse testruns. In januari wordt hiermee gestart. Op elke eerste zondag van de maand; 7 januari, 4 februari, 3maart, 7 april en 7 mei, vinden deze testruns plaats. De hardlopers starten om 9.45 uur bij Herberg ’t Plein. Ze lopen in groepjes van verschillende snelheid over het parcours van de 4 of 8 mijl. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 4

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met Tasa Jiya Die uitkomt op de 200 meter en Noah Baltus op de 1.500 meter. Ook staan Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt aan de start van de 400 meter horden. Bekijk je het schema via je telefoon?...

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Yanmar Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!