Inschrijving voor de Urban Trail Rotterdam 2024 is geopend

door 5 jan, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Rotterdam

Maak je klaar voor een sportieve ontdekkingstocht dit voorjaar. Op zondag 24 maart zullen duizenden lopers de Havenstad ontdekken tijdens de Urban Trail Rotterdam. De start- en finishlocatie is bij het indrukwekkende cruiseschip ss Rotterdam. Het is voor deelnemers vanaf nu mogelijk om zich in te schrijven via de website: www.rotterdamurbantrail.nl/inschrijven.

Een uniek parcours door de Havenstad

De zevende editie van de Urban Trail Rotterdam biedt deelnemers een onvergetelijk parcours die ze de zuidelijke kant van Rotterdam laat verkennen. De Urban Trail is een bekend concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Het is een toegankelijke loop waarbij er gekozen kan worden voor een korte route van 5-6 kilometer of een lange route van 12-14 kilometer. Er is geen tijdsregistratie waardoor de focus op gezelligheid en het verkennen van een stad ligt. Deze sportieve run is ook een perfecte voorbereiding op de NN Marathon Rotterdam die drie weken later zal plaatsvinden. Samen met vrienden en familie kan de marathonstad op een ontspannen manier verkend worden.

Van moderne architectuur tot historische iconen, hardlopers zullen via het parcours het karakter van Rotterdam op een unieke manier ervaren. Locaties zoals Foodhallen, de Padelclub Rotterdam en kunstorganisatie All Caps openen dit jaar hun deuren voor de lopers van de Urban Trail. In de komende periode worden hier steeds meer locaties aan toegevoegd.

Urban Trail Rotterdam

Goede doel – KWF, Ren tegen Kanker

Dit jaar steunt de Urban Trail Series voor het eerst ook een goed doel, namelijk KWF Kankerbestrijding. Deelnemers kunnen hun run een extra betekenis geven en een actiepagina aanmaken om geld op te halen voor dit mooie doel. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Rotterdam. Kijk voor meer informatie over het aanmaken van een actiepagina op www.rotterdamurbantrail.nl/goede-doel.

Inschrijvingen geopend

De inschrijvingen voor de Urban Trail Rotterdam 2024 zijn nu geopend. Hardlopers van alle niveaus kunnen meedoen aan dit unieke sportevenement om zo Rotterdam op een geheel nieuwe manier te ontdekken. Inschrijven kan via www.rotterdamurbantrail.nl/inschrijven.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

Op zondag 22 september vindt, als onderdeel van de NN Dam tot Damloop, voor de jongste atleten de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam-Noord en Zaandam plaats. TintelTuin kinderopvang heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan dit specifieke...

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!