Vier paasmaandag met de Urban Trail Utrecht 2024

door 6 jan, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Utrecht

Maak je klaar voor een sportieve ontdekkingstocht dit voorjaar! Op paasmaandag 1 april zal Utrecht centraal staan voor een stedelijke verkenningsloop. Met een vernieuwd parcours en nieuwe locaties belooft de Urban Trail Utrecht weer een uniek hardloopfeest te worden. Het is voor deelnemers nu mogelijk om zich in te schrijven via de website: www.utrechturbantrail.nl/inschrijven.

Een uniek parcours door de Domstad

De Urban Trail is een bekend concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke fun run door o.a. gebouwen, theaters, stadions en straatjes. Het is een toegankelijke loop waarbij er gekozen kan worden voor een korte route van 5-6 kilometer of een lange route van 10-12 kilometer. Er is geen tijdsregistratie waardoor de focus op gezelligheid en het verkennen van een stad ligt. Deze run is de perfecte mogelijkheid om met je vrienden en familie tweede paasdag sportief te beleven.

Van historische grachten tot sfeervolle straten, hardlopers zullen via het vernieuwde parcours het karakter van Utrecht op een unieke manier ervaren. Locaties zoals de Winkel van Sinkel en Olround Utrecht openen hun deuren voor de deelnemers van de Urban Trail. In de komende periode worden hier steeds meer locaties aan toegevoegd.

Urban Trail Utrecht

Goede doel – KWF, Ren tegen Kanker

De zevende editie van de Urban Trail Utrecht staat net als altijd weer in het teken van het verkennen van unieke plekken op een sportieve run door de binnenstad. Dit jaar steunt de Urban Trail Series voor het eerst ook een goed doel, namelijk de KWF Kankerbestrijding. Deelnemers kunnen hun run een extra betekenis geven en een actiepagina aanmaken om geld op te halen voor dit mooie doel. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Utrecht. Kijk voor meer informatie over het aanmaken van een actiepagina op www.utrechturbantrail.nl/goede-doel/

Inschrijvingen geopend

De inschrijvingen voor de Urban Trail Utrecht 2024 zijn nu geopend. Hardlopers van alle niveaus kunnen meedoen aan dit unieke sportevenement om zo Utrecht op een geheel nieuwe manier te ontdekken. Inschrijven kan via www.utrechturbantrail.nl/inschrijven.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 4

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met Tasa Jiya Die uitkomt op de 200 meter en Noah Baltus op de 1.500 meter. Ook staan Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt aan de start van de 400 meter horden. Bekijk je het schema via je telefoon?...

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Yanmar Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!