Loop in 2024 mee met de zesde editie van de Urban Trail Breda

door 7 jan, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Breda

Maak je klaar voor een sportieve ontdekkingstocht dit voorjaar! Op zondag 21 april 2024 zal Breda het middelpunt zijn van de stedelijke verkenningsloop. Met een vernieuwd parcours en nieuwe locaties belooft het weer een uniek hardloopfeest te worden. Het is voor deelnemers vanaf nu mogelijk om zich in te schrijven via de website: www.bredaurbantrail.nl/inschrijven

Een uniek parcours door de binnenstad

De Urban Trail is een bekend concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke fun run door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Het is een toegankelijke loop waarbij er gekozen kan worden voor een korte route van 5-6 kilometer of een lange route van 10-12 kilometer. Er is geen tijdsregistratie waardoor de focus op gezelligheid en het verkennen van een stad ligt.

Van historische gebouwen tot sfeervolle straten, hardlopers zullen via het vernieuwde parcours het karakter van Breda op een unieke manier ervaren. Locaties zoals het Filmhuis en de Uitvindfabriek worden tijdens deze editie bezocht. In de komende periode worden hier steeds meer locaties aan toegevoegd.

Urban Trail Breda

Goede doel – KWF, Ren tegen Kanker

Dit jaar steunt de Urban Trail Series voor het eerst ook een goed doel, namelijk de KWF Kankerbestrijding. Deelnemers kunnen hun run een extra betekenis geven en een actiepagina aanmaken om geld op te halen voor dit mooie doel. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Breda. Kijk voor meer informatie over het aanmaken van een actiepagina op www.bredaurbantrail.nl/goede-doel/

Inschrijvingen geopend

De inschrijvingen voor de Urban Trail Breda 2024 zijn nu geopend. Hardlopers van alle niveaus kunnen meedoen aan dit unieke sportevenement om zo Breda op een geheel nieuwe manier te ontdekken. Inschrijven kan via www.bredaurbantrail.nl/inschrijven.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!