Garmin lanceert de HRM-Fit hartslagmeter voor vrouwen

door 8 jan, 2024Lopen met hartslagmeter0 Reacties

Select 2024Select 2024
Garmin HRM-Fit vrouwen

Garmin kondigt vandaag de HRM-Fit™ aan, onze nieuwste hartslagmeter speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Je klemt de HRM-Fit gemakkelijk aan medium en hoge ondersteuning sport-bh’s, zodat je op een comfortabele manier zeer nauwkeurig trainingsgegevens kunt verzamelen tijdens het hardlopen, fietsen, krachttraining of een HIIT-training.  

“De HRM-Fit hartslagband is ontworpen om vrouwen zo comfortabel mogelijk waardevolle data te laten verzamelen. Of je nu gaat hardlopen of je volgt een HIIT-klas, de hartslagmeter klemt gemakkelijk aan de onderkant van je sport-bh en geeft accurate hartslag- en trainingsdata, zodat jij je lichaam beter leert kennen, hoe je ook beweegt.” Brett Rijsdijk – Social Media en Content manager Garmin Nederland.

Garmin HRM-Fit vrouwen

Gemaakt om te passen

Beweeg vrij en zweet zoveel je wilt met de HRM-Fit., Hij klemt naadloos aan medium en hoge support sport-bh’s, inclusief die van Adidas®, Athleta, NOBULL, Under Armour® en nog veel meer. De hartslagband voorkomt onnodig schuren en verbetert het comfort.

Gemaakt om te presteren

De HRM-Fit helpt sporters hun grenzen op te zoeken met belangrijke training tools, zoals: 

  •  Real-time data: Zend nauwkeurige, real-time hartslagdata en trainingsdata naar compatibel Garmin smartwatches en Edge® fietscomputers, fitnessapparatuur, de Tacx training™ app en nog veel meer. 
  • Training opties: Meet nauwkeurig je hartslagdata voor diverse activiteiten zoals hardlopen, fietsen, krachttraining, HIIT, fitness klassen en nog veel meer. Bovendien, als je even niet verbonden bent met je compatibel smartwatch1 dat slaat de HRM-Fit de data tijdelijk op om weer te delen zodra er weer verbinding is. 
  • Indoor hardlopen: Zie je tempo en afstand op een compatibel Garmin smartwatch als je indoor rent op de baan of loopband1
  • Activity tracking: Ook als je geen smartwatch draagt, zal de HRM-Fit stappen, verbrande calorieën, intensieve minuten en je hartslagdata vastleggen. 
  • Running dynamics: Ontvang running dynamics, inclusief grond contacttijd, balans, staplengte en meer – indien verbonden met een compatibel Garmin smartwatch1 – om je prestaties te verbeteren.

De HRM-Fit heeft een batterijduur tot wel één jaar en is vanaf nu beschikbaar met een verkoopadviesprijs van € 159.99.


1 Niet alle Garmin smartwatches ondersteunen alle geavanceerde functies van de HRM-Fit. Leer hier meer

Tags: Garmin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

VO2Max: wat ben je daar mee?

VO2Max: wat ben je daar mee?

Vanaf nu hebben we ruimte op onze website voor gastbloggers. Vind jij het ook zo leuk om over hardlopen te schrijven? En wil je (sommige) verhalen van je blog delen met een groter publiek? Vul dan ons contactformulier in voor meer informatie....

Rusthartslag

De rusthartslag geeft een indicatie hoe de conditie op dat moment is. Wordt de hartslag lager dan gaat de conditie vooruit. Het bepalen van de rusthartslag kan het beste gedaan worden direct na het wakker worden. Leg een hartslagmeter naast het...

Train smart, not hard

Train smart, not hard

Over trainen op lage hartslag en hoe je de juiste zones bepaalt Je weet waarschijnlijk al wel dat lange duurlopen op rustig tempo goed zijn om in je training op te nemen. Hoe weet je of je langzaam genoeg loopt? En wat levert het precies op? Twee...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!