Inschrijving 34 e Parelloop Brunssum geopend

door 31 jan, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Op 7 april vindt de nieuwe editie van de Parelloop plaats in Brunssum! Ook in 2024 vindt de Parelloop weer plaats. Op zondag staat 7 april aanstaande staat Brunssum weer in het teken van hardlopen. Zowel toppers, talenten maar ook uiteraard de grote getale recreanten, studenten en kinderen zullen de zich van hun sportieve kant laten zien.

Nieuw wedstrijdonderdeel

Nieuw dit jaar is een korte afstand van 2,5 KM. “Als Parelloop streven we naar een evenement waar zoveel mogelijk mensen aan kunnen deelnemen. Sommige lopers zijn pas begonnen en willen graag een korte afstand lopen. Ook zijn er steeds meer oudere deelnemers die wel de Parelloop willen rennen maar niet meer de 5 KM willen doen. Voor ons is het dan ook een logische keuze dit wedstrijdonderdeel toe te voegen aan het programma.”

Korting voor snelle beslissers

Voor de snelle beslissers hanteren we dit jaar een aantrekkelijke ‘vroegboekkorting’. Voor de recreantenrun geldt een korting indien men zich inschrijft voor 16 februari. Daarna geldt het reguliere tarief.

Parelloop shirt 2024

Ook voor dit jaar is er een speciaal running shirt ontworpen. Dit shirt is bestellen bij inschrijving.

Oefenlopen

Ter voorbereiding op de Parelloop, worden er twee trainingslopen (3 en 24 maart 2024) georganiseerd op hetzelfde parcours als die van de echte loop. Een betere voorbereiding op de Parelloop bestaat er niet. Dus kom, doe ook mee! Met veel enthousiasme verheugen wij ons op de aanstaande editie. Zondag 7 april 2024 hopen wij veel deelnemers en toeschouwers te mogen verwelkomen in Brunssum! Samen zullen we genieten van een Parelloop met ruimte voor iedere hardloper van jong tot oud.

Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk op www.parelloop.nl.

Tags: Parelloop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 4

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met Tasa Jiya Die uitkomt op de 200 meter en Noah Baltus op de 1.500 meter. Ook staan Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt aan de start van de 400 meter horden. Bekijk je het schema via je telefoon?...

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Yanmar Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!