Podcast De Pacer: Frans en Frans, de stemmen van het Nederlandse hardlopen

door 1 feb, 2024Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij met speakersduo Frans en Frans

Vrijwel elke hardloper werd weleens naar en over de finish begeleid door Frans Heffels en Frans Jacobs, de stemmen van het Nederlandse lopen. Met het speakersduo maken we een tijdreis door tientallen jaren hardloophistorie. Van ijsschotsen in Egmond, de gezelligheid van de Venloop, wereldrecords bij de CPC loop en Ten Miles Tilburg, gevallen skeeleraars bij de Dam tot Damloop. Tot herinneringen aan de eerste wedstrijd van Sifan Hassan als Nederlandse en warme woorden van Abdi & Abdi de dag voor de Marathon Rotterdam.

De een heeft net afscheid genomen, de ander is bezig aan zijn afscheidstournee. We wisten het al, maar na alle heerlijke anekdotes in onze honderdvijftigste aflevering van De Pacer des te meer: we gaan ze nog missen, Frans en Frans.

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Podcast De Pacer: Genieten van de voorbereiding

Podcast De Pacer: Genieten van de voorbereiding

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij over de voorbereiding van de Marathon Rotterdam. Een voorbereiding loopt zelden in...

Podcast De Pacer: Genieten van de voorbereiding

Podcast De Pacer: Onze antwoorden op al jullie vragen

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer beantwoorden zij vragen in de laatste De Pacer van het jaar. Na onze oproep werden we bestookt...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest