Meer stabiliteit, souplesse en snelheid met de nieuwe Mizuno Wave Inspire 20

door 2 feb, 2024Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

De nieuwe Wave Inspire 20 van Mizuno staat voor premium smoothness met support. Deze ondersteunende schoen is ontwikkeld voor hardlopers met overpronatie en geeft extra stabiliteit daar waar nodig. Het is een hardloopschoen waar je energie van krijgt, mede door het MIZUNO ENERZY FOAM in de gehele tussenzool. Dat zorgt voor een geweldige demping en energieteruggave.

De MIZUNO WAVE plaat biedt stabiliteit en dankzij de anatomische vorm van de plaat zakt de voetboog niet in. Zo ontstaat een soepele gewichtsoverdracht van grondcontact naar voorwaartse voortstuwing. Dat is precies wat je als overproneerder wilt: extra ondersteuning en tegelijk extra energieteruggave en snelheid.

Smooth Stretch Woven

Het comfortabele Smooth Stretch Woven zorgt voor optimaal loopcomfort: het geweven materiaal beweegt horizontaal mee, volgens je beweging, zonder verticaal uit te rekken. Het biedt een comfortabele en zachte pasvorm zonder dat dit ten koste gaat van de loopefficiëntie. Slijtvast X10 koolstofrubber in de buitenzool biedt extra grip. Kortom, de Mizuno Wave Inspire 20 is een comfortabele, stevige runningschoen waarmee je dagelijks traint en wedstrijden loopt.

Informatie

De Mizuno Wave Inspire 20 is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops, zoals Bol en RunningDirect.nl, in een dames- en herenuitvoering en in diverse kleuren. Consumentenadviesprijs is € 160,00, voor meer informatie ga je naar www.mizuno.com.

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!