Brooks Running lanceert de Glycerin 21

door 3 feb, 2024Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Brooks Glycerin 21

Brooks Running, expert in prestatiegerichte hardloopschoenen, lanceert vandaag de nieuwe Glycerin 21. Deze bijgewerkte versie van de succesvolle Glycerin schoen is een flexibele hardloopschoen die maximaal comfort biedt voor alledaagse lopers. Uitgerust met stikstof-infused DNA LOFT v3 en het nieuwe RoadTack rubber in de buitenzool, biedt de Glycerin 21 ultieme zachtheid met de juiste mix van responsiviteit en lichtgewicht voor een comfortabele run, geschikt voor een breed spectrum van afstanden.

Meer schuim en een grotere zachtheid in hardloopschoenen zijn al jaren een trend in de industrie, en de Glycerin 21 levert. De Glycerin serie is beroemd om zijn pluchen demping en superieure ondersteuning, en de Glycerin 21 brengt deze kenmerken naar nieuwe hoogtes. Gerard Klein, Footwear Merchandising Director EMEA: “De Glycerin 21 is uitgerust met DNA LOFT V3 cushion. Echter, in vergelijking met zijn voorganger heeft de Glycerin 21 een verbeterde geometrie en een grotere stapeldikte die meer demping onder de voet toevoegt. Het is zo ontworpen dat de impact die hardlopers op hun voeten ervaren, vermindert. De nieuwste toevoeging aan de Glycerin line-up bevat het nieuwe RoadTack rubber in de buitenzool, dat licht en veerkrachtig is en bestaat uit een mix van rubber en gerecycled silica dat resulteert in een meer dynamische loopervaring.”

Langere afstanden voor alledaagse lopers

De nieuwe Brooks Glycerin 21 is een comfortabele, ademende en veelzijdige dagelijkse hardloopschoen en een goede keuze voor lopers van alle niveaus, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een schoen die lange afstanden aankan. De schoen is echter ook erg geschikt voor fitness en wandelaars. Naast de demping en de duurzame rubberen buitenzolen zijn stabiliteit en een goede pasvorm ook belangrijke kenmerken van een paar langeafstandsloopschoenen. Door het nieuwe, gebreide bovenwerk is de schoen ademend en flexibel en blijft hij zacht tegen je voet aanliggen. Het brede platform stabiliseert je voet en zorgt voor een soepele overgang van hiel naar teen.

Glycerin 21 is ook verkrijgbaar als Glycerin 21 GTS (support) en Glycerin 21 StealthFit (aanpasbaar, nauwere pasvorm met stretch en compressie).

Verkrijgbaarheid

Glycerin 21, Glycerin 21 GTS en Glycerin 21 StealthFit zijn nu online verkrijgbaar bij retailers zoals Bol en RunningDirect.nl en op brooksrunning.com voor € 180,00.

Tags: Brooks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!