Podcast De Pacer: Genieten van de voorbereiding

door 7 feb, 2024Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij over de voorbereiding van de Marathon Rotterdam.

Een voorbereiding loopt zelden in één stijgende lijn. Maar wat doe je als het lijf vermoeid voelt, wanneer de vorm ver weg lijkt, als de zin om te trainen ontbreekt? En: wat kun je allemaal doen om de voorbereiding überhaupt zo tof mogelijk te maken? Kortom: hoe geniet je van de voorbereiding?

De timing van deze aflevering is niet toevallig: tien weken voor de start van de Marathon Rotterdam. Pim Bijl spreekt zijn doel voor 14 april dan ook uit. En we bellen met twee nationale toppers. Diane van Es, afgelopen weekeinde winnares in de Acht van Apeldoorn, vertelt over brutaal durven starten, apen en neushoorns in Namibië, ontspanning vinden in een topsportleven en haar plannen in Barcelona en Parijs. Lucas Nieuweboer, in januari beresterk in Egmond, vertelt over de heerlijke nasleep van zijn winst daar. Hij vertelt ook waarom hij deze winter koos voor het lopen van vele crossen en schetst zijn plannen in Schoorl, Kenia en de Marathon Rotterdam.

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!