Inschrijving Dam tot Dam Business Run geopend

door 19 feb, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Dam tot Dam Business Run

Op zaterdag 21 en zondag 22 september klinkt het startschot van de 38e editie van de Dam tot Damloop. Op deze derde zondag leggen jaarlijks 46.000 hardlopers het parcours van 10 Engelse Mijl (16,1 km) af tussen Amsterdam en Zaandam. Onder hen ruim 20.000 lopers die samen met collega’s, relaties of klanten deelnemen in een businessteam. De inschrijving voor de Dam tot Damloop wordt opgesplitst in drie momenten. Naast de Business Run is vandaag ook de businessinschrijving voor de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht en Saxo Dam tot Dam FietsClassic geopend. 

Samen met collega’s, relaties of klanten meedoen aan de Dam tot Dam Business Run is absoluut een unieke ervaring. Het is niet voor niets dat iedere hardloopliefhebber de Dam tot Damloop een keer wil meemaken. De spanning op de Prins Hendrikkade, de bijzondere passage door de IJtunnel, de ontelbare aanmoedigingen in Amsterdam-Noord en de ongeëvenaarde sfeer op de Zuiddijk in Zaandam. Tenslotte kan de dag gezamenlijk worden afgesloten bij het Dam tot Dam Finish Festival. Daarnaast levert samen trainen naar de Dam tot Damloop ook nog eens gezondere collega’s, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit op.

Vitaliteit is de laatste jaren een belangrijk onderwerp geworden op de werkvloer. Het heeft niet alleen een positieve invloed op het welzijn van werknemers, maar ook op de prestaties. Een gebrek aan vitaliteit zorgt voor meer ziekteverzuim en dat komt helaas vaker voor in Nederland. Als veel collega’s sporten en de uitdaging aangaan, ligt de drempel voor andere collega’s lager. Onderlinge strijd op het gebied van bewegen versterkt de sociale cohesie, een interessant neveneffect is het wegvallen van hiërarchie.

Dam tot Dam by Night

Damloop by night 

Naast de 10 Engelse Mijl op zondag 22 september, kunnen bedrijven ook meedoen aan de Damloop by night. Een dag eerder, op zaterdagavond 21 september, kunnen 15.000 hardlopers meedoen aan de 5 Engelse Mijl (8 km). Deelnemers aan de Damloop by night lopen met een big smile op het gezicht en genieten maximaal van de vele DJ’s, bandjes én spectaculaire lichtshows. Bedrijven kunnen ook hier meedoen met een businessteam en gebruik maken van de vele voordelen. 

Dam tot Dam Weekend

Tijdens het Dam tot Dam Weekend kunnen bedrijven met hun werknemers ook wandelen of fietsen. Sportorganisatie Le Champion organiseert in hetzelfde weekend namelijk de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht, op zaterdag 21 september met 13.000 wandelaars. Vorig jaar werden ook daar businessonderdelen toegevoegd en deze waren bij deze eerste editie direct uitverkocht. Een dag later vindt de Saxo Dam tot Dam FietsClassic plaats met 4.000 fietsers. De inschrijving voor de Business Walk van de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht en de Business Ride van de Saxo Dam tot Dam FietsClassic zijn ook sinds vandaag geopend. 

Inschrijving voor leden en individuele deelnemers

De leden van Le Champion kunnen gebruik maken van de speciale voorinschrijving, die geopend is tussen maandag 8 april t/m maandag 22 april. Vanaf dinsdag 23 april opent de reguliere inschrijving voor hardlopers, wandelaars en fietsers.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!