Maak kennis met de Forerunner 165 serie

door 20 feb, 2024Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2024Select 2024

Vandaag kondigt Garmin de Forerunner® 165 series aan: prachtige hardloophorloges voorzien van een helder AMOLED scherm. De Forerunner® 165 series zijn gemaakt voor hardlopers van alle niveaus en de hardloophorloges helpen hen om hun doelen te bereiken. De hardloophorloges bevatten gepersonaliseerde, aanpasbare trainingsplannen en handige gezondheids- en sportmetingen. De Forerunner 165-serie is beschikbaar in twee modellen: de Forerunner 165 en de Forerunner 165 Music. 

“Of je nu je eerste 5 km wilt voltooien of een nieuw persoonlijk record wilt neerzetten, de Forerunner 165-serie helpt je bij elke stap van je hardloopreis. Met gepersonaliseerde trainingsplannen, geavanceerde hardloop- en herstelmetingen, en 24/7 welzijnsmonitoring, bevatten deze gebruiksvriendelijke hardloophorloges indrukwekkende tools om je over de finishlijn te helpen.”

Brett Rijsdijk, Content Manager bij Garmin

Garmin Forerunner 165

Fijne functies van de Forerunner 165 Series 

De Forerunner 165 heeft een gemakkelijk afleesbaar display, responsief touchscreen scherm én je kunt tevens het horloge bedienen door middel van de 5 knoppen. Met het horloge heb je snel en eenvoudig toegang tot dagelijkse gezondheidsfuncties, geavanceerde trainingsmetingen, inzichten in herstel, slimme meldingen en meer. Beide Forerunner 165 modellen hebben tot 11 dagen batterijduur in de smartwatch modus en tot 19 uur in de GPS-modus. 

De Forerunner 165 serie bevat verder diverse gezondheid- en sportfuncties. We zetten de belangrijkste functionaliteiten een rij. 

 • AMOLED scherm: Bekijk trainingsstatistieken, herstelinzichten, slimme meldingen en meer op een kleurrijk 1,2-inch AMOLED-scherm. 
 • Adaptive Race Training Plans: Ontvang trainingsadviezen, gepersonaliseerde dagelijkse voorgestelde workouts en voorspellingen op basis van de racegegevens in de Garmin Connect™-app. 
 • Wrist-Based Running Power and Dynamics: Bekijk real-time vermogensgegevens en meet cruciale hardloopmetingen, zoals cadans, paslengte en grondcontacttijd, allemaal vanaf de pols, om de hardloopvorm te verbeteren. 
 • Training Effect: Bekijk welke invloed een workout heeft en begrijp de voordelen van trainingen en workouts. 
 • Courses: Maak of zoek bestaande cursussen in de Garmin Connect-app en van derde partijen, en synchroniseer ze rechtstreeks naar het horloge. 
 • Nieuwe activiteitenprofielen en workouts: Blijf actief met meer dan 25 activiteitsprofielen, waaronder trailrunning, open water zwemmen, pickleball, tennis en meer. Tevens zijn er nieuwe workouts voor krachttraining, HIIT, cardio, yoga en pilates.
 • Morning Report: Begin de dag goed met een Morning Report dat een overzicht geeft van de slaap van afgelopen nacht en het trainingsperspectief van de dag, samen met de HRV (hartslagvariabiliteit) status en het weer. 
 • Pulse Ox: Volg de zuurstofsaturatie in het bloed tijdens het wakker zijn of slapen.2 
 • Slaapmonitoring en Slaapscore: Ontvang elke ochtend een gepersonaliseerde slaapscore, bekijk de verschillende slaapfasen en krijg inzichten voor een verbeterde slaapkwaliteit. 
 • Dutjes detectie: Volg automatisch dutjes of registreer ze om te zien hoe ze het lichaam kunnen helpen. 
 • Muziekopslag: Download nummers en afspeellijsten van Spotify®, Deezer of Amazon Music-accounts3 voor luisteren zonder telefoon met draadloze koptelefoon4 (alleen beschikbaar op de Forerunner 165 Music). 
 • Audio Prompts: Volg begeleide workouts of ontvang prestatiewaarschuwingen met een draadloze koptelefoon die verbonden is met het horloge (alleen beschikbaar op de Forerunner 165 Music). 
 • Garmin Pay™ contactloze betalingen: Betaal eenvoudig en snel bij de kassa en in het openbaar vervoer (met deelnemende aanbieders5).

Klaar voor actie! 

De Forerunner 165-serie heeft alle tools om hardlopers te helpen hun volgende persoonlijke record te verbreken door het tempo, afstand, hartslag1, VO2 max en meer te monitoren. Train je voor je volgende wedstrijd? Profiteer dan van de persoonlijke gratis trainingsplannen: voer de race-informatie in de Garmin Connect-kalender in en ontvang trainingsplannen die zich aanpassen na elke trainingssessie om prestaties en herstel te optimaliseren. Of maak gebruik van de gratis Garmin Coach tool en ontvang 5K, 10K en halve marathonplannen gemaakt door ervaren coaches. Hardlopers kunnen ook profiteren van gepersonaliseerde dagelijkse voorgestelde workouts die zich aanpassen na elke run om prestaties en herstel te optimaliseren. En om zich voor te bereiden op hun ideale racestrategie, biedt PacePro™ hardlopers richtlijnen voor tempo-aanpassing op basis van het hoogteprofiel van het parcours en persoonlijke voorkeuren voor tempo. 

Gezond door het leven

De Forerunner 165 zit boordevol gezondheidsfuncties die je helpen in het dagelijks leven, dag en nacht. Met wel 11 dagen batterijduur hoef jij je geen zorgen meer te maken over opladen, zodat je ook in de nacht inzicht heb in waardevolle data. De Forerunner geeft inzicht in je hartslag, ademhaling, Pulse Ox, stress en nog veel meer. Tijdens je slaap meet het horloge je hartslagvariatie (HRV) zodat je een goed beeld krijgt van je algemene gezondheid. Vrouwen kunnen bovendien hun menstruatiecyclus en zwangerschap bijhouden en krijgen speciale oefeningen en voedingsadvies. 

Blijft connected

Het leven is al uitdagend genoeg en daarom helpt de Forerunner 165 Series een handje door het ontvangen van berichtjes, e-mails en notificaties als deze is verbonden met een compatibel  iPhone® or Android™ smartphone. Veiligheids- en trackingfuncties zorgen ervoor dat je met een gerust hart op pad kunt. Als de Forerunner 165 een ongeluk detecteert dan stuurt hij automatisch een bericht naar je naasten met je exacte locatie 6. Ook kun je apps, watch faces en nog veel meer downloaden van de Connect IQ™ store. 

De Forerunner 165 is nu beschikbaar en heeft een adviesprijs van €279.99 en de Forerunner 165 Music heeft een adviesprijs van €329.99.

Tags: Garmin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!